Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sokkal jobb telt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkal jobb telt, molett lánnyal dugni, mint vékonnyal? 27/F

Figyelt kérdés
Párom eléggé telt, molett. Volt előtte sokféle barátnőm. De ő a legnagyobb darab. És vele élvezem a legjobban a szexet. Messzemenően vele a legjobb az összes közül. De vajon miért?

#duci #lány #kövérség #Nagydarab lány
okt. 4. 09:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Az én párom számomra nagyon izgató. Hatalmas nagyon lógó mellei vannak, mindenhol is lóg rajta a háj. Mert nagyon el van hízva. De nyög rendesen mindig.
okt. 4. 21:00
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
pfejj..
okt. 4. 21:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Mindenki más, mindenkinek más az ízlése, te megtaláltad a te ízlésedet, ennyi. Ha téged a ducibb lányok izgatnak fel, azzal semmi baj (legalább őket is megpakolja valaki), de ne hidd hogy ez egyedi eset lenne
okt. 5. 01:47
 24/29 gabor49 ***** válasza:
0%
még bottal se piszkalnek meg kövér csajt mert undorodom tőlük ugyhogy nem jobb
okt. 5. 04:31
 25/29 A kérdező kommentje:
Miért sokkal jobb a bőven 100+ kilós kórosan elhízott mostani barátnőmmel dugni, mint az eddigi kisebb darab nőimmel?
okt. 7. 19:49
 26/29 Senior Séf ***** válasza:
52%
Fiatal koromban én is a teltkarcsú csajokra buktam. 35 körülváltozott az ízlésem, azóta a visszafogottab idomokat szeretem.
okt. 8. 19:14
 27/29 A kérdező kommentje:
Nekem soha sem fog változni az ízlésem. A párom is örökké ő lesz. És hiába nevet ki ez miatt bárki - így is lesz és így is fog maradni! De amúgy most komolyan: miért élvezek sokkal jobban mindent az elhízott barátnőmmel?
okt. 8. 19:16
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Mert agyatlan vagy. Olyan nőt válassz akivel nem szégyen megjelenni! Mellesleg egy nőies szép nő(172 magas 65 kiló) sokkal jobb mint egy sovány és a dagiknál meg főleg jobb!

De ha majd egyszer megjön az eszed, rájössz hogy elb@#%tad az egész életed amellett a szörnyűség mellett!

okt. 23. 15:03
 29/29 A kérdező kommentje:
Na ilyen semmirekellő válaszokra nem vagyok kíváncsi!!!
okt. 23. 16:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!