Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha egy 40-es faszi 14 évesekről álmodozik?
Figyelt kérdés
Szerinte teljesen ok, mert mindenkinek ezek jönnek be, titokban az utcán vagy bárhol levideózza a seggüket is.okt. 4. 00:31
21/27 anonim válasza:
Szerinted egy apja korabeli hapsinak akar tetszeni? Meg ha szép akar lenni már kihasználhato?
Hányinger vagy komolyan. Az összes ilyen beteg f.szt legszivesebben felkeresném és addig ütném amíg mozog
22/27 anonim válasza:
Ha neked lenne es 14 eves lanyod es egy 40-es pasi akarna dugni vele engedenéd? Mert szerintem nem
23/27 anonim válasza:
Én sem tartom egyébként normálisnak.
Velem fordítva történt, igaz csak 34 vagyok, meg jó pár évet le is tagadhatnék, de teljesen rám volt szállva egy 14 éves csaj. Tudta mikor végeztem melóval és ott várt már a melóhelyem előtt. Gyakorlatilag nekem udvarolt. :D Pedig igazán szemrevaló, kinéz vagy 17-18-nak minimum. Simán talált volna jóval fiatalabb srácot is.
25/27 anonim válasza:
Igen.
K*rva nagy baj.
Aki nem ezt mondja, azzal is vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!