Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmodozik rajtam kívül még valaki Palvin Barbi megfektetéséről?
Figyelt kérdés
Hogyan csinálnátok? Keményen vagy gyengéden? Kiélnétek rajta minden vágyatokat vagy mintha a barátnőtök lenne?2020. aug. 14. 10:32
2/16 anonim válasza:
Én igen, gyönyörű lány. Ő az a csaj, akit tényleg nemcsak szexuális értelemben kívánok modellként, hanem mindenképp. Nagyon szép az arca, szexi, aranyos, kedves. Normálisan szeretkeznék vele.
3/16 anonim válasza:
találkoztál vele élőben? én igen, és hallottam, hogyan társalog másokkal. átlagos csinos lány, semmi extra.
4/16 anonim válasza:
Én ilyenekről álmodoztam kb 12 éves koromig.
Te is nőjj fel és keress normális csajt.
5/16 anonim válasza:
Kicsit nagy már a feneke, és a combja, vannak jobb csajok, ha már álmodozni kell.
6/16 anonim válasza:
Szerintem semmi extra, csak beallitott kepeken nez ki jol.
Csunya a foga es a beszedjebol megallapitom, hogy buta. 26f
7/16 anonim válasza:
Ahhoz én már túl öreg és tapasztalt vagyok, hogy ilyenekről álmodozzak...🤔☹️
8/16 anonim válasza:
De pont ezaz, hogy nem az a tipikus nagycsöcs, nagysegg csaj, akiről csak a dugás jut eszedbe, hanem tényleg egy nagyon csinos, gyönyörű arcú, természetes szépség.
9/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik!Ezért nem is.Nem értem miért olyan felkapott ő?
Semmi extra,csak beszophatta magát!
10/16 anonim válasza:
Találkoztam már vele élőben. Szép csinos csaj, de semmi extra... meg nagyon alacsony, de azért egyszer elennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!