Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózban kezdtek?
Figyelt kérdés
Ti melyik pózban szoktátok általában elkezdeni a szexet és miért pont ebben?okt. 3. 08:37
2/11 anonim válasza:
Én már elég régóta egyikben sem. De ha nem csalnak emlékeim akkor többnyire 69-ben 😎
3/11 Zerge.999 válasza:
Minden dugás szopással kezdődik. Aztán már mindeggy, ahogy éppen vagyunk 3-4 póz kedvencem egymással szemben ülve a hölgy meglovagol így tudok játszani a cicikkel! ...utazni tudok! :)
4/11 anonim válasza:
Nálunk általában misszi, lovagló, kutya a sorrend.
Szeretkezősen indítunk, aztán fokozatosan keményebb tempóra kapcsolunk.
De ha nagyon be vagyunk indulva mindketten, akkor egyből kutyapózban kezdünk.
36N
5/11 anonim válasza:
Misszionáriussal,a végén ha eljutunk odáig akkor a kutya a befejező póz.
6/11 anonim válasza:
Lovagló mert általában én kezdeményezek
9/11 anonim válasza:
Srácok, srácok! Mielőtt többen írtok, elmondom hogy heteroszexuális férfi vagyok
10/11 anonim válasza:
Misszionáriussal mindig. Mégpedig azért, mert a barátnőmmel abból áll az előjáték, hogy levetkőzik, aztán kifekszik az ágyra, és vár. Nyomom így egy ideig, aztán mikor érzem, hogy jó lenne egy pózváltás (érzem, hogy elfogok sülni), akkor kutya vagy lovaglóra váltunk. Utána pedig spricc, általában cicire, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!