Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Ti ágyba bújtok olyan pasival, akiről tudható, hogy felesége vagy barátnője van? Ha igen, akkor csak abban az esetben, ha ő kezdeményez, vagy ti kezdtek ki vele?
Figyelt kérdés
febr. 22. 17:45
1/11 anonim válasza:
Ez így értelmezhetetlen. VannK amikor foglaltak és igen. Vannak mikor szinglik és nem. Ez azért sok mindentől is függ.29f
3/11 anonim válasza:
Nem feküdnék le olyannal, aki házas, vagy kapcsolata van.
4/11 anonim válasza:
Jelenleg nem is vagyok szingli, de amig voltam sem fekudtem le volna soha olyannal, aki foglalt.
5/11 anonim válasza:
Kapcsolatban levo szemelyel nem kezdek.
kivetel ha swinher vagy poli kapcsolat esetleg nyirott ahol a paetner ia tud tolam es aldasat adja ra.
Vagyis etikusan rendben van a maaik hata mogott nem
7/11 anonim válasza:
Ha nyitott kapcsolatban van és nem a párja háta mögött megy félre, akkor nincs gond.
9/11 anonim válasza:
Engem csak a saját boldogságom/kielégülésem érdekel.
Nem izgat, hogy van e felesége/kutyája/macskája.
Egyéjszakásnál csak az érdekel, hogy nekem jó legyen.
22N
10/11 anonim válasza:
ha nem akarok kapcsolatot, csak szexet (vagy szexkapcsolatot), akkor kifejezetten előny, ha nős/foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!