Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogyan kezdeményezi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan kezdeményezi a szexet a barátnőjénél 3-4 év elteltével?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebb a szex és attól félek én rontok el valamit hogy már nem izgatom fel.

2016. nov. 27. 16:09
 1/4 Orultseg123 ***** válasza:
Na erre en is kivancsi avgyok. :)
2016. nov. 27. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha egyre kevesebb a szex és nem tudom miért, akkor egy régimódi módszert veszek elő, megkérdezem tőle, megkérem, hogy beszéljünk róla őszintén. Ha én csinálom rosszul akkor inkább mondja a szemembe, és akkor tudok róla és javítok, mintsem magában panaszkodjon, és rossz legyen. Ha valami egyéb problémája van (stressz, rossz közérzet, fáradtság, bármi), akkor megpróbálom kitalálni, hogy tudnék segíteni. Ha azt mondja unalmas így, akkor újítok (de megbeszélem vele is). A kezdeményezés majd utána jön.

Amúgy vidd el valahova vacsorázni vagy valami úgy, hogy kicsit kiöltöztök, tudod, mint az első randikkor, dicsérd meg hogy milyen gyönyörű. Az ilyenek vissza tudják hozni a varázst a kapcsolatba :D

2016. nov. 27. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ne vetkőzz le, szopni fogsz."

"Kezdheted."

Ilyesmik.

2016. nov. 27. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi van?

Úgy ahogy régen. Rámászol, elkezded csókolni, simogatni, vetkőztetni. Mikor? Akkor amikor neked jól esik és kedved van hozzá. Így.

(2,5 éve vagyunk együtt.)

Biztos te rontasz el valamit. Mire vársz? Kezdeményezz

2016. nov. 27. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!