Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti milyen esetben kezdtek gyerekes nővel?
Én már csak akkor kezdek gyerkees nővel, ha csak laza kapcsolatot tervezek vele.
Semmi szükségem rá, hogy pótapukát kelljen játszanom, miközben nem az én gyerekeim, nem szólhatok rájuk, ha valami idegesítőt csinálnak, meg valószínűleg van egy apuka is, aki néha megjelenik, vagy esetleg fűti ellenem őket. Emellett az se öröm, hogy a nő mindig azzal jön, hogy jaaaj, neee, meglátják a gyerekek, meg sehova nem lehet menni, mert a gyerekek így, a gyerekek úgy. Utolsó barátnőmnek három gyereke volt, de többet nem kérek ebből.
6: Ha nem szeretnék vele élni, csak néha programokat szervezünk egymással, és alapvetően inkább szex-orientált a dolog, akkor nem olyan nagy baj, ha gyereke van. Néha jobb is, mert nem akar állandóan rajtam csimpaszkodni, van más dolga is rajtam kívül, emellett kvevésbé érzem azt a nyomást rajta, hogy ketyeg a biológiai órája, és előbb-utóbb majd tőlem akar gyereket. Többször is volt ilyenre példa az életemben.
De ha őt választom nőmül, akkor nem fér bele, hogy gyereke legyen, esetleg akkor, ha a gyerek már nagy (17-18 éves vagy több), és ha a nő nem olyan típus, aki bele van nőve a gyerek(ek) seggébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!