Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti milyen esetben kezdtek gyerekes nővel?
Figyelt kérdés
Akár szex akár párkapcsolatot.júl. 17. 23:26
11/33 anonim válasza:
Alabpól soha.
Ha nagyon jól néz ki,akkor egy időre jó lehet dugni.
Én nem fogom más férfi helyett felnevelni annak a gyerekét.
12/33 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de ha tini lánya van, bennem megszólalna a kisördög is.😁
14/33 anonim válasza:
Szex meg haverság. Vagy nem tudom mit szerettél volna megtudni
16/33 anonim válasza:
Soha nem kell gyerekes nő, bármilyen is külsőre, alakra, kisugárzásra.
Én nem akarok gyereket, meg hiányzik a francnak egy bármikor bekavarni tudó ex.
38F
18/33 anonim válasza:
Ha kellően okos, és tetszik egy gyerek nem lenne kizárható ok. Persze a gyerek nevelést is illik megbeszélni, hiszen ha együtt élnénk, akkor onnantól egy családként kell viselkednünk. Teljesen mindegy hogy vérszerint nem az én gyermekem, jogilag és erkölcsileg is a feladatom, hogy gyámja legyek.
19/33 anonim válasza:
Szeretőnek bármikor, ha kölcsönös a vagy.
47/F
20/33 mr.Joe 093 válasza:
Nekem nem lenne ellenemre ha úgy adódik és van gyereke. Alapvetően bírom a kölyköket :D persze a nevelés kérdés más… nem arról van szó h nem akarnám nevelni ha már ott van de azért az kicsit furi lenne. De ebbe is biztos bele lehet rázódni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!