Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan házaspárok/élettá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan házaspárok/élettársak,ahol több évtizede tart a kapcsolat szopás nélkül?

Figyelt kérdés
Pedig a férfi ezt igényelné?
okt. 2. 21:31
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy komoly válaszokat írtok,nem csináltok vicclapot ebből a témából!

Egy férj írta valahol,hogy a felesége csak szopás közben tud elélvezni.Szerencsés a koma.

És leírok én is egy esetet, ahol szintén félredugás meg talán válás is lett valamilyen szex dologból.Egy nő a barátnőjének elhűlve mesélte a férjével kapcsolatban:-Képzeld, ez a hülye Feri tudod mit akart?

A barátnő pedig akcióba lépett...

okt. 3. 21:57
 22/26 anonim ***** válasza:

"Egy férj írta valahol,hogy a felesége csak szopás közben tud elélvezni.Szerencsés a koma."

69-ben, vagy közben ujazza magát? Vagy csak egyszerűen az alárendelt helyzet annyira izgató számára, hogy attól lüktet a puncija?

okt. 3. 22:06
 23/26 A kérdező kommentje:

22-esErre nem tért ki,de nekem is ilyen nő kéne.

És olyan esetről is olvastam,hogy az asszony orvoshoz,vagy szexuális tanácsadóhoz fordult már,mert anális közösüléssel volt csak orgazmusa,sehogy másképp,hiába próbálkoztak.

okt. 3. 22:47
 24/26 anonim ***** válasza:
30 éve nincs szopás, ez az igazi szopás! 50F
okt. 4. 06:13
 25/26 A kérdező kommentje:
24-es: nálatok van ez?
okt. 12. 20:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Igen,szeretővel orvoslom a hiányosságot.
okt. 13. 01:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!