Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan házaspárok/élettársak,ahol több évtizede tart a kapcsolat szopás nélkül?
Köszi,hogy komoly válaszokat írtok,nem csináltok vicclapot ebből a témából!
Egy férj írta valahol,hogy a felesége csak szopás közben tud elélvezni.Szerencsés a koma.
És leírok én is egy esetet, ahol szintén félredugás meg talán válás is lett valamilyen szex dologból.Egy nő a barátnőjének elhűlve mesélte a férjével kapcsolatban:-Képzeld, ez a hülye Feri tudod mit akart?
A barátnő pedig akcióba lépett...
"Egy férj írta valahol,hogy a felesége csak szopás közben tud elélvezni.Szerencsés a koma."
69-ben, vagy közben ujazza magát? Vagy csak egyszerűen az alárendelt helyzet annyira izgató számára, hogy attól lüktet a puncija?
22-esErre nem tért ki,de nekem is ilyen nő kéne.
És olyan esetről is olvastam,hogy az asszony orvoshoz,vagy szexuális tanácsadóhoz fordult már,mert anális közösüléssel volt csak orgazmusa,sehogy másképp,hiába próbálkoztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!