Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan házaspárok/élettársak,ahol több évtizede tart a kapcsolat szopás nélkül?
És ti nem kívánjátok/kívántátok?
Én benne vagyok ebben,több évtizedes a kapcsolat és kívánnám!
9-es Nem volt semmi erőszak és egyéb .Csendesen próbáltam ráhangolni.
A makkom mikor bekapta,10 másodperc múlva öklendezett.Azt mondja ha a szájában van valami,rájön ez az inger.Akkor arra gondoltam,a étkezésnél a kanáltól nem?
Én is ismerek ilyen párt. Kb 30 éve vannak együtt, a feleség szinte sosem szopja le a férjét. Szex is csak szülinapra van “ajándékba”. Szegény férj már “kicsit” ki van ettől, beszélgettünk róla párszor.
N
17-es hasonlót ismerek én is, egyszer a pasi felhőzet a feleségének hogy neki akkor nem is fontos a szex? Mire azt válaszolta hogy nem mert az neki csak nyűg.
A pasi ez után keresett szeretőt akivel nem volt semmi más csak szex. Amikor kiderült a feleség volt kiakadva hogy ez mégis mi és hogy ezzel őt sérti meg. Mire mondta a pasi hogy ez "csak szex" mire akad ki ennyire hisz így neki nincs több nyűg...
Válás lett a vége.
Sok nő nem akar. Én olyat keresek aki akar és szereti.
40+F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!