Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok ti milyen helyzetben élitek át a felszarvazást?
Mi eleinte csak normál hármasban, négyesben voltunk. Majd idővel kialakult, hogy mindkettőnket izgat, ha a másik nem vehet részt a játékban. Ezt a másik párral kezdtük, hogy színesebb legyen a dolog. Velük három évig tartó barátság alakult ki. Majd kimentek külföldre dolgozni és kint ragadtak, avval vége szakadt. Első alkalommal mi fiúk csupán nézhettük a lányokat miközben ők élvezték az életet. Akkor se náluk, se nálunk nem volt szex kettesben sem. Azon poénkodtunk, melyik páros bírja tovább szex nélkül. Végül egy hét múlva újra összejöttünk, mi is, ők is kibírták szex nélkül addig. Slussz poénként ekkor is csak a lányok szexszeltek előttünk. Majd elvonultak zuhanyozni, ahol kitalálták, mi akkor juthatunk szexhez, ha egymást oboázzuk le, mi nézhettük őket, akkor most ők néznek minket.
Az évek alatt sok felállást, sok ötletet kipróbáltunk, amit a négyesből ki lehet hozni. Így voltunk hármasban a negyedik nélkül, illetve kettesben is. Mivel a másik srácnak nagyobb mérete volt, így mindig volt bennem némi cuckold érzés, de ez nem tudatosodott akkoriban. Nem volt még internet, így a spéci szexuális kifejezéseket sem ismertük még. Nálunk akkoriban mindez zsigerből jött.
Hármasban voltunk egyszer egy pasival, akinek konkrétan hatalmas szerszáma volt. Ott sokszor kimaradtam az aktív eseményekből. Eleinte még klasszikus két férfi egy nő felállás volt, majd idővel egyre inkább csak vele akart lenni nejem előttem. Néhány alkalom után előállt nejem az ötlettel, szeretne kettesben elmenni hozzá. Hazaérkezve részletesen elmesélte, mit csináltak. Még ekkor sem ismertem a cuckold kifejezést. Érdekes élmény volt. Zavart és izgatott is egyszerre.
Majd, amikor hat év után egyszer nejem nem jött haza éjszakás munkából, az szétcincálta a házasságunkat. Nem az előbb említett pasival volt, hanem egy fiatalabbal. Válás után feleségül vette őt, de hamar elváltak. Ex-nejem az elmúlt 20 évben igen sok férfival élt együtt, kb. tucatnyi élettársa volt. Tehát, a megbeszélt, megegyezett szexpartnerek belefértek a viszonyunkba, de a félrekefélés nem.
Válás után már konkrétan kerestem az olyan nőket, akik nyitottak. Ekkor már létezett lakossági internet, de még mindig nem ismertem a cuckold kifejezést. (persze a kukkolás szót igen, de annak más a jelentése magyar nyelvben) Volt néhány barátnőm, akit izgatott a többes ötlete, olyan is akinek már voltak ilyen tapasztalatai. Egyikkel, másikkal voltunk is hármasban, négyesben. Akadt egy nő, akit a gangbang is izgatott, kétszer voltunk swinger klubban, ahol 5-6 pasival voltak élmények. Második alkalommal csak néztem, elsőnél még aktívan részt vettem.
Megismertem második (jelenlegi) nejemet, ő nem próbálta, de izgatta őt a biszexualitás és a többes gondolata. Ő kissé domináns és mint idővel kiderült a játékos BDSM-re is nyitott. Őt konkrétan izgatja a cuckold, de csak együtt. Kizárólag a sub pasikat, nőket kedveli, aktív, domináns partnert nem tűr meg maga mellett. Elsőre egy sráccal voltunk, nagyon élveztük. Majd egy párral, ahol a srác nagyon tutyi volt. Hangoztatta, a barátnője nem tud kielégülni orálisan, de azért kedveli. Majd első együttlétnél, miközben nejemmel csókolózott a lány, én kiadós orgazmust értem el orálisan a lánynál. Másnap a srác üzent, részükről nem lesz folytatás. Két hét múlva a lány elhívta nejemet kávézni. Elmesélte a sráccal szakított, amúgyis csak három hónapja ismerte. Szeretne velünk hármasban lenni. Mi semmi jónak nem vagyunk elrontói. Végül 2,5 évig tartott a hármasunk, ebből 2 évig együtt is éltünk. Cukold élményhez sorolható együttléteink is voltak, amikor egyik fél nem vehet részt, legfeljebb csak nézheti, vagy még azt sem. Volt, hogy kiparancsoltak mosogatni, vagy kertészkedni, miközben ők játszottak. De lánypartnerünk is volt többször parkolópályára küldve. Ő is élvezte a sub, cuckold helyzetet. Volt olyan is, amikor férfi partner szállt be, akivel kizárólag nejem szexszelt előttünk.
53F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!