Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldok ti milyen helyzetben élitek át a felszarvazást?
Nálunk három variáció volt.
Nekem a legjobb volt, mikor megleshettem őket.
Ha jelen voltam és végig néztem, ők sosem voltak annyira felszabadultak, mintha kettesben csinálnák. Az utolsó helyre került nálam, mikor tudtam, hova, kivel megy, de mikor hazajött, mindig elmesélte hogyan történt, de csak akkor, ha kérdeztem. Így voltunk megegyezve.
#1-est kiegészítve, a "be is szállok" már egyszerű hármas, nem cuckold.
Csak hogy tisztázzuk, a cuckold abból áll, hogy a férfi engedi hogy a párja megcsalja valaki mással, sőt, akár erre fel is izgul. Ennek lehetnek variációi, lehet hogy a férfi is jelen van és nézi az aktust, lehet hogy csak elengedi a párját aki később mesél róla, de ha nem is tud egyáltalán az aktusról, az nem cuckold, hiszen akkor a megcsalás nem engedéllyel és nem a férfi tudtával történik. Az sima megcsalás, bármilyen extra szexuális töltet nélkül. A hármas pedig nem is megcsalás, az egyszerű többes szex, mindegyik fél beleegyezésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!