Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok ti a popsiszexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok ti a popsiszexet szoktátok csinálni?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran jó neked?

szept. 28. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Annak idején a popsim hamarabb vesztette el a szüzességét mint a puncim. Egyszerűen az jobban izgatott. Kb fél évig csak popsiba csináltam. 27N
szept. 29. 11:35
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Fiatal koromban volt ilyen barátnőm, aki csak popsiba engedte, mert a punciját a majdani férjének tartogatta. Minden mást engedett, én élveztem az együttléteket vele. 47F.
szept. 30. 08:22
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
popsiba akkor is homis...
okt. 2. 05:06
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

örülök, hogy nem manapság vagyok fiatal.

a belem kifordulna a hányingertől, ha egy nő a segglyukát kínálná fel a pinája helyett.

okt. 3. 23:08
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
#14 végre egy férfi, aki szereti a női nemi szervet :D
okt. 3. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
A női segg a tiltott gyümölcs!
okt. 13. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Örök egyedülálló vagyok, értve ezt kapcsolatra és szexuális együttlétre is, de szent sosem voltam és soha nem is leszek. És tudod mit? Nem is akarok az lenni! Kistini korom óta kísérletezek magamtól magamnak magammal, ebbe az anál is beletartozik. Nincs meghatározott szám, milyen gyakran. Mikor éppen hogyan érzem.
okt. 20. 15:37
 18/19 anonim ***** válasza:
mi van? ezt csak én nem értem?
okt. 22. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:

14 es en no vagyok de a gondolatatol is hanynek ha a ferjem a fenekemet akarna igenybe venni. Szamomra ez nemcsak perverz hanem undorito is.

egy maradi no vagyok;-)))))

dec. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!