Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok ti a popsiszexet szoktátok csinálni?
#5 ez a vágyálmuk. Egy lány, akihez még senki nem ért és csak análba lehet őket tolni, puncihoz nem akarnak érni.
Nem tudom, egy olyan férfi, akit taszít a punci, az miért keres magának nőt?
Én személy szerint 2 lányt ismertem akikről tudom, hogy hamarabb engedték popsiba, mint punciba. Ez az akiket tényleg biztosra tudok. Egy másik lányról csak pletykát hallottam, hogy még mindíg szűz, mert házasságig az akar lenni, de popsiba engedi a párjának, mert nem akarja, hogy emiatt szakítson vele.
Tényleg elég fura egy dolog és én is értetlenül állok a jelenség előtt, de van olyan lány aki valamilyen "logika" folytán ezt részesíti előnyben.
Volt mikor nekem is mondta az egyik lány, hogy nem lehet punciba, de ha szeretném az anál az mehet. Én meg nézek rá, hogy most komolyan szűz lányként hamarabb engedi azt?? Tényleg én se tartottam ezt jó ötletnek több okból se, de azért rákérdeztem erről egy lány ismerősömet is. Jó volt vele átrágni ezt a témát, mert csak más szemmel látja a dolgokat... A lényeg, hogy nem mentem bele.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez valami kitalált kérdés vagy perverzió. Tényleg vannak ilyen lányok, de ha valaki tudná a mögöttes okot is, az írhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!