Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van valaki nyitott kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki nyitott kapcsolatban? Milyen? Hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés
Milyen más fiúval/lánnyal tudni a párotokat? Mi izgat benne a legjobban?

szept. 28. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A swingerklubbok hogyan működnek , belépő díjat kell fizetni oda , vagy csak spontán be lehet menni , csak fogyasztani kell ?

Milyen szabályok vannak ott és azokat kik határozzák meg ?

szept. 28. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam, a monogám párkapcsolatunk elején beszéltünk már arról, hogy mindketten érdeklődünk a nyitott kapcsolat iránt, sőt, ő még azt is megosztotta velem, hogy volt már ilyen tapasztalata, amikor kikezdett vele egy nyíltan férjezett nő, hazavitte és be a hálószobájukba, miután megismerkedett a férjjel is, aki jóváhagyta, és rendszeresen járt hozzájuk, sőt, néha a férj vitte ki a vonathoz a most már csak volt emberemet, mesélte, hogy mindig kissé kínosan érezte magát, és a felszínes csevegés közben lejött neki, hogy a férj is, mégis tán évekig is eltartott ez a kapcsolata.

Mi egymás között azt beszéltük meg, hogy azt mindketten tudtuk, hogy egy nyitott kapcsolat akkor lehet csak sikeres, ha egy erős kapcsolatot nyit ki a pár, és amikor mi erre a pontra értünk, az egy alkalom szülte eset volt csak, amikor nélküle mentem üdülni barátokkal, ahol barátok szerint kikezdett velem vki, amit meg is osztottam az otthon hagyott kedvessel, aki annyira meghatódott azon, hogy ezt megosztottam vele, hogy azt mondta rá, hogy érezzem jól magam vele. Elég sokáig, vagy fél órát-órát is beszéltem akkor vele, hogy biztos-e, hogy nem fogja megbánni, ő nem tudta biztosra megígérni, de azt mondta, hogy úgy érzi, hogy ha nekem ez jó lenne, akkor ő is megbékélne vele. Meglepődtem, hogy ezzel nyitottuk ki pár év után a kapcsolatunkat és szerencsére tényleg jól is éreztem az illetővel magamat, utána volt is ebből némi feszültség, de szerintem elült, bár még nem telt egy teljes év, nyolc hónap után bejelentette, hogy elhagyna engem - ezt még a mai napig sem tudom, hogy emiatt vagy sem, de tán megtudom előbb vagy utóbb.

Együtt voltunk olyan rendezvényen is, ahol az előadó elmesélte, hogy neki a hét minden egyes napjára más barátnője van, akik tudnak egymásról, és hogy ez a poliamoria, ami nem ugyanaz, mint a nyitott kapcsolat, mert abban benne van a nevében, hogy egy zárt kapcsolatot nyit ki a pár ahhoz, hogy nyitott legyen, amelyben így alá- és fölérendeltségi viszony is van az emberek között, szemben a poliamoriával.

Én pedig azért hiszek a nyitott kapcsolatok jövőjében, mert szélsőségesen őszinteség és szeretet párti vagyok, a megcsalást átverésnek tartom, tehát beszéljük meg, menj, ha menned kell, de át ne verj! Szerintem.

szept. 28. 15:33
 13/17 anonim válasza:
100%
#5-öshoz hasonlóan, nálunk is a feleségemnek van szeretője. Ugyanazt tudom mondani, hogy bármennyire nem elfogadható ez úgy általánan, nálunk megmagyarázhatatlan módon azóta még jobb lett a kapcsolatunk. Dobott rajta pozitív értelemben minden területen.
szept. 28. 17:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a feleségem kezdeményezte. Neki van is egy szeretője. Én neten ismerkedtem ugyan,mert arra kíváncsi voltam, hogy összejönne-e valaki, ha akarnám. Össze is jött volna, én álltam le. Viszont én a feleségemtől is elhidegültem közben. Normális vagyok vele, talán még kedvesebb is, mint annak előtte. De már szexuálisan egyáltalán nem érdekel. Mondtam is nekia az elején, hogy ez vékony jég. Most úgy vagyok vele, hogy ha jön valaki spontán, akkor nem hagyom ki. De az az érzésem, mivel én elég lelkis pasi vagyok, hogy ez esetben nálam érzelem is ki tud könnyen alakulni, és akkor én lépni is fogok.
szept. 28. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14/

Akkor itt ennek a kapcsolatnak már annyi .

szept. 28. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 minden klubban van belépő! A belépő tartalmazza a fogyasztás árát is (korlátlan, étel-ital, ill. egy klub van, ahol az alkoholos ital nincs korlátlan mennyiségben benne, de a softdrink, kávé igen). Logikus is, hogy ez a rendszer alakult ki. Nem vihetsz be telefont, de annak sem lenne túl sok teteje, hogy pénztárcával rohangálsz bent, s arra figyelsz egy 8 fős nagy gabalyodás közben. Mindent lepakolsz a szekrénybe átöltözés előtt.

Szóló pasiknak mindenhova kötelező az előzetes telefonos bejelentkezés, párok, szóló nők bejelentkezés nélkül mehetnek az összes Bp-i klubba (csak a privát partikra nem lehet csak úgy beesni, mivel azok meghívásosak).

szept. 28. 22:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Azta, nagyon érdekesek a válaszok, köszönöm szépen!

Várom még továbbra is a válaszokat!

szept. 29. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!