Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire fura? ha arra gerjedek ha a nő szeretné magát teherbe ejthetni velem. főkképp úgy tetszik, ha a csaj megpróbál csapdába csalni
Figyelt kérdés
ti ehhez mit szóltok, nők és pasik véleménye is érdekelne. volt aki át is élte. szerepjátékba, vagy élesben.szept. 27. 20:28
21/36 A kérdező kommentje:
szóval nem olvastad el amit írtam. nem mondtam hogy dobom, és a szerepjáték részét is kihagytad. ok nélkül jött rád az 5 perc. meg lehet hogy gazdag vagyok:)
szept. 29. 13:27
22/36 anonim válasza:
Nem akarok gyereket mert isten ments, de szerepjátékban ez nekem is nagyon tetszene. 23N
23/36 A kérdező kommentje:
végre a 20. után van egy:) van konkrét elképzelésed róla, hogy neked hogy tetszene, és leírod?
okt. 1. 02:44
24/36 anonim válasza:
Sosem ejtenék csapdába senkit azzal, hogy állapotos maradjak úgy, hogy a másik nem akarja. Attól még óriási érzés és izgalom amikor oda megy a löveg és igulsz azért, hogy mi lesz ha termékeny vagy épp és meg is fogan a magzat. Olyan állapotba kerül az nő ha kiderül, hogy a szíve kiugrik a helyéről és nem is fogja fel, hogy van benne élet addig a pillanatig míg meg nem mozdul benne. Akkor is még kételkedik a valóságában míg nem látja monitoron. Addig azt hiszi, hogy nem igaz, nincs ia ott semmi, csak tévednek a papirok, orvosok. 🙂
25/36 NTBS válasza:
Nem átlagos. Viszont vannak ilyen nők. 2 haverom a saját hibájából így lett apa!
26/36 A kérdező kommentje:
elmeséled hogy csinálták a nők, hogy verték át? hogy derült ki, mi lett a vége. részletek fontosak:) minden apró részlet
okt. 11. 22:36
27/36 hungaroboy válasza:
24-es, pont az általad leírtak miatt nem játszanék ilyesmivel, ez túl komoly ahhoz hogy játéknak tekintsem. Nem vagyok kisgyerek vagy tini hogy mások érzéseivel szórakozzak.
28/36 A kérdező kommentje:
de a 24 csak szórakozik, nem gondolta komolyan, nem is csaj. vagy tévedek? ha igen volt már benne részed, mesélj:)
okt. 12. 01:12
29/36 hungaroboy válasza:
kérdező, te nagyon beteg vagy, menj pszichológushoz inkább.
30/36 A kérdező kommentje:
#29 ez biológiai késztetés, csak gyereket szeretnék, és szeretném hogy egy nő is erre vágyon:) ez a normális:))
okt. 12. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!