Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire fura? ha arra gerjedek ha a nő szeretné magát teherbe ejthetni velem. főkképp úgy tetszik, ha a csaj megpróbál csapdába csalni
Szerintem ez nagyon ritka, akkor fordul elő ha nagyon jó pasi és így próbálja magának megszerezni.
Nem tartom izgatónak
a gyerek nem játék, ezért azt én se szeretném ha megszületne. de ha megpróbálja, és nem sikerül az lenne az igazi vágy álom. vagy csak szerepjátékban. vagy ha már terhes, és megpróbálja, és később kiderül, hogy nem is az enyém
#4 csak úgy izgat ha a csaj akarja, szóval nem lenne mitől félned
Utolsó persze mert ha nem lenne férfi felelősség akkor a társadalom összeomlana, kb minden lány/nő terhes lenne egy fuckboytól/férfitól.
Valóságban a nőket védi a törvény, hiszen nem tudnak racionális döntést hozni
orosz rulet, a valóságban úgy se találkozok ilyennel. gondoltam itt kibeszélem, de még itt se látok ilyen nőkről sztorikat, meg akik erre törekszenek.
#8 100-200 ével ezelőtt is volt sok alfa hím, és a nők többsége nem tette szét, mert a szűzeség érték volt, és úgy kellet férjhez menni. egyszerüen nem tetteték szét. szóval nem öket védi. arról nem beszélve, hogy most teherbe esést elkerülni nagyon könnyű. csak az emberek felelötlenek, és szarnak mindenre. egy gumi kéne, vagy tabi, és kész. de a nagy böségben, még ez is túl bonyolult. mert a nőket sose vonjuk felelőségre, és ők mindent megusznak, ezért van ez a káosz. mert pont a káoszt akarják a törvény hozok
De a mostani társadalomban nem érték, ezért nem müködne...
A régi rendszerben ahol védve voltak a nök, kevés joggal müködött, de akkor korlatozva voltak.
Korlatok nélkül nem müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!