Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire fura? ha arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire fura? ha arra gerjedek ha a nő szeretné magát teherbe ejthetni velem. főkképp úgy tetszik, ha a csaj megpróbál csapdába csalni

Figyelt kérdés
ti ehhez mit szóltok, nők és pasik véleménye is érdekelne. volt aki át is élte. szerepjátékba, vagy élesben.
szept. 27. 20:28
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
röviden vagy hosszan is fejtsd ki mi lett belőle, hogy derült, ki ki hogy reagált stb.
szept. 27. 20:29
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon ritka, akkor fordul elő ha nagyon jó pasi és így próbálja magának megszerezni.

Nem tartom izgatónak

szept. 27. 20:30
 3/36 A kérdező kommentje:
usa-ban több mint a 30% nem is a saját gyerekét neveli. mióta van dns és tesztelnek ott ilyen sok. europában 18-22% igaz sok sztáral csinálják ezt volt akit oráloztak, és később jött az apasági, és a gyerek tartás. egy kicsit izgi szerintem
szept. 27. 20:37
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég fura, nekem ez mondjuk nagy no go lenne, mert rettegek a terhességtől, nem is szeretnék gyereket, és nem tudnék megbízni a partnerem én ha tudnám őt pont az ellenkezője izgatja.
szept. 27. 22:26
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Elég fura fétised van. Engem ha be akarnak csapni akkor ellenkező irányba venném inkább az irányt.
szept. 27. 22:40
 6/36 A kérdező kommentje:

a gyerek nem játék, ezért azt én se szeretném ha megszületne. de ha megpróbálja, és nem sikerül az lenne az igazi vágy álom. vagy csak szerepjátékban. vagy ha már terhes, és megpróbálja, és később kiderül, hogy nem is az enyém

#4 csak úgy izgat ha a csaj akarja, szóval nem lenne mitől félned

szept. 27. 23:15
 7/36 anonim ***** válasza:
Ez nekem nagyon orosz rulettnek hangzik férfiként. Eleve baj van a jelenlegi törvényekkel, mert már fél évszázada végbement a szexuális forradalom, de a törvények nem követték. Már régen elfogadott tény, hogy a szexuális aktusok túlnyomó többsége még a pároknál sem utódnemzés, hanem kölcsönös örömszerzés miatt jön létre. Idegen emberek között pedig ez kb. 100%. Ennek ellenére ha bebizonyosodik X idő múlva, hogy valaki egy buli vagy diszkó után apa lett, a nyakába varrják a gyerektartást. Holott nem akart gyereket és az anyával ellentétben neki talán fogalma sem volt arról, hogy apa lett és így lehetősége sem arra, hogy tegyen ellene. Onnantól fogva, hogy megvolt az aktus, teljes egészében a nő kezében van minden döntés, viszont a felelősség közös és ez ellen nem is akarnak tenni a döntéshozók.
szept. 28. 10:37
 8/36 anonim ***** válasza:

Utolsó persze mert ha nem lenne férfi felelősség akkor a társadalom összeomlana, kb minden lány/nő terhes lenne egy fuckboytól/férfitól.

Valóságban a nőket védi a törvény, hiszen nem tudnak racionális döntést hozni

szept. 28. 10:51
 9/36 A kérdező kommentje:

orosz rulet, a valóságban úgy se találkozok ilyennel. gondoltam itt kibeszélem, de még itt se látok ilyen nőkről sztorikat, meg akik erre törekszenek.

#8 100-200 ével ezelőtt is volt sok alfa hím, és a nők többsége nem tette szét, mert a szűzeség érték volt, és úgy kellet férjhez menni. egyszerüen nem tetteték szét. szóval nem öket védi. arról nem beszélve, hogy most teherbe esést elkerülni nagyon könnyű. csak az emberek felelötlenek, és szarnak mindenre. egy gumi kéne, vagy tabi, és kész. de a nagy böségben, még ez is túl bonyolult. mert a nőket sose vonjuk felelőségre, és ők mindent megusznak, ezért van ez a káosz. mert pont a káoszt akarják a törvény hozok

szept. 28. 13:27
 10/36 anonim ***** válasza:

De a mostani társadalomban nem érték, ezért nem müködne...

A régi rendszerben ahol védve voltak a nök, kevés joggal müködött, de akkor korlatozva voltak.

Korlatok nélkül nem müködik

szept. 28. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!