Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 45 felett. Normális dolog az egekben lévő libidő?
Szerintem az ok a következő. Ha van gyereked már nem kell vele annyit foglalkoznod, már elég nagy, önálló. Nem stresszelsz rajta.
Ha nincs gyereked, akkor pláne 😃 És akkor már nyugodt lehetsz, hogy nem is lesz, nem is kérdezgetik már az emberek mikor szülsz. Nem stresszelsz rajta.
Erre az életkorra már megvan a munkában is a megalapozott sikered, elismertséged. Nem stresszelsz rajta, hogy mennyit keresel vagy van e munkád.
Tehát az élet több területén elégedett vagy, és nyugodt lazasággal tudod emiatt magadat a szexuális késztetéseidnek szentelni. Nem stresszelsz és nem agyalsz fölöslegesen, hanem el tudsz lazulni abban amid van.
Ez jóó!
Rám kb. 2 hetente jön periodikusan ez a kancagörcs, akkor nem sok minden érdekel a farkakon kívül. Biztos nem normális ez, de nem tudok mit tenni - meg aztán nem is akarok.:)
Nem kérek privit!
Ugyan így vagyok én is.
Szex, maszti minden van.
De még sokszor úgy érzem ez is kevés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!