Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednek azok a nők, akik házasságban vagy kapcsolatban élnek, de vágynak egy kis izgalomra?
Néha sikerül ilyen nőkbe belefutni itt a gyakorin, de van olyan felület, ahol konkrétan ilyen nőket lehet találni?
35 éves házas férfi vagyok és nem zárkózom el ettől a dologtól.
Szerintem a legtöbb házas nő ismerkedik, de senki nem hirdeti.
Halászni kell a zavarosban és akkor lehet találni.
Én csak azt nem értem, hogy akkor mi a faxért házasodtok, ha nem bírtok a véretekkel?
Hol érzitek magatokban a jogot arra, hogy ekkora fájdalmat okozzatok valakinek, akinek az oltár előtt azt mondtátok, hogy igen, egészségben és betegségben…?
Undorító gerinctelen lény az ember
Nem mondtam az oltár előtt semmit.
Máskülönben alapvetően az ember nem monogám lény, csak a vallás erőszakolta belénk ezt a viselkedést.
Ó, hàt még vallásos is vagy. Szóval nem csak a partnerednek hazudsz a szemébe, hanem az istenednek is…
Az igen…
8.
Nagy duma vagy sem, szerintem mindenki leszarja, hogy neked mi bajod van. Aki ebbe belemegy, tisztában van vele, hogy mivel jár, minek minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!