Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már úgy, hogy annyira szexhiánya volt, hogy szinte bárkivel lefeküdt aki bepróbálkozott??
Nagyon ki vagyok! Hiányom van, tegnap hagytam magam lefektetni. Olcsó ribinek érzem magam, de ma is újra megtenném! Sőt meg könnyebben mint tegnap mert izgató ez az érzés! Ez elég ellentmondásos...
Volt már így valaki?
Ez a hozzáállás tartja egyben a társadalmat.
Olyasmit amúgy én is éreztem, hogy "izgató érzés ribinek érezni magam". Bár nem így szó szerint, csak valami hasonlót.
Bárkivel nem, de mindig akad annyi jelentkező, hogy lehessen válogatni :)
Olcsó ribi aki pénzért csinálja, aki a saját öröméért az meg csak élvezi az életet (s nem kell mások orrára kötni, mert semmi közük hozzá!).
6-osnak igaza van.
Egyébként en is voltam igy, h ismerkedem oldalakon es még aznap megdugattam magam valakivel annyira kivoltam éhezve. Utána en is ezt ereztem mint te. Tala tudatalatt a társadalmi "elvarasok" miatt, h uh bakker ezt nem illik vgy ilyesmi.
Meg h na bumm akkor egyejszakas voltam vkinek es ez mennyire gaz. De van az az erzes amikor megveszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!