Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesként hogyan lehetek vonzóbb egy kb. 50 éves férfi számára? Házas. Hogyan adhatom a tudtára finoman az érzelmeimet? Tartós kapcsolatra nem vállalnám be a korkülönbséget.
Azoknak, akik itt lehordják mindennek a kérdezőt, csak emlékeztetőül: nagy nemzetközi kutatások bizonyítják, hogy egy megcsalásban szinte soha nem a harmadik fél a hibás. Ha ennek a hölgynek sikerülne is elcsábítania a férfit némi szexre (nem tudjuk, hogy sikerül-e), az elsősorban a férfi döntése, mert ugye a megcsalás egy döntés. Nagy valószínűséggel máskor is és mással is megtette, vagy megtenné, nem egy konkrét specifikus személy az oka. Hogy azért, mert gyenge jellem, vagy azért mert gondok vannak a házasságában (a megcsalás sokszor, ha nyilván nem is egyenlő mértékben, de a házaspár mindkét tagjának hibája), azt nem tudjuk.
Persze, nem szép dolog a harmadik fél részéről sem, de ez csak akkor jön létre, ha a megcsaló félben eleve megvan a nyitottság, és irreleváns, hogy ki a harmadik fél.
Ezek a tények.
Gyerünk még, lincselő tömeg, még követ rám!
10-es
Én 51 vagyok, legutóbbi 32 éves nővel hozott össze a sors...
Szerintem finoman, de egyértelműen tegyél utalást arra, hogy mit szeretnél.
Egy ilyen - magamkorú- férfi nem szereti a ködösítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!