Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesként hogyan lehetek vonzóbb egy kb. 50 éves férfi számára? Házas. Hogyan adhatom a tudtára finoman az érzelmeimet? Tartós kapcsolatra nem vállalnám be a korkülönbséget.
Figyelt kérdés
szept. 26. 03:45
1/15 anonim válasza:
Ha nem tartós kapcsolat akkor ne finomkodj. Közöld vele mit szeretnél.
4/15 anonim válasza:
Könnyen elcsábítod kis kedvességgel de gondolom ezt úgy is tudod.
5/15 NemFogodKitalálni válasza:
És miért akarsz egy házas emberrel kikezdeni? Válaszolók: ti meg miért bíztatjátok?!
7/15 anonim válasza:
Pl. odanyúlsz neki, ahol a legjobban szereti. Megsimogatod és a szemébe nézel.
8/15 anonim válasza:
Tedd ki a cicidet-popsidat és csábítsd el.
9/15 anonim válasza:
Hagyd békén a házas férfit! Saját korosztályodnak már nem kellesz? Szánalmas!
10/15 anonim válasza:
Én ez a korosztály vagyok, és a jóval fiatalabb nők a gyengéim, szóval mit nem adnék, ha egy 25 éves lány startjelet adna. Mert magamtól nem fogok senkire rányomulni, tudom, hogy a huszonévesek többsége nem gerjed az apjuk korabeli férfiakra, még akkor se, ha nincsenek elhízva, igényesek és divatosan öltözködnek.
A mások erkölcsei felett meg nem kell kéretlenül őrködnie senkinek, soha nem tudhatjátok, ki milyen élethelyzetben van (milyen házasságban él).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!