Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hedonista életet szeretnék élni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék olyan életet élni mint a trónok harcában a Tirion
Nagyon tetszett ez a fajta életmód bor és kurvák ez volt az élete
Hogyan tudnék én is ilyen könyelműen élni?
szept. 25. 18:40
3/8 anonim válasza:
Csak pénz kérdése. Legyen ez az életcélod, és ha sok pénzed lesz, megteheted. Nem lehetetlen küldetés
5/8 Senior Séf válasza:
Nekem fiatal zenészként megvolt. Csak kívülről látszik olyan királyságnak. Másfél év után valósággal örültem, amikor Czinege elvtárs úgy ítélte meg, hogy a nyakamban lógó gitár helyett a gépfegyver jobban szolgálja a haza érdekeit, és hogy másfél évig csak messziről epedezhetek a szebbik nem képviselői iránt.
6/8 anonim válasza:
Mért hagytad magad? Állba kellett volna basznod Cinegét hogy máshol csiripeljen
7/8 anonim válasza:
Magyarán sok nőt meg akarsz dugni. Van három lehetőséged rá, az egyik hogy k.rva sok pénzed van és tapadnak rád a golddiggerek, a másik, hogy ismert zenész, színész stb. vagy és kicsit fürdeni akarnak a reflektorfényedben, a harmadik, hogy összeszeded magad és megtanulsz csajozni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell ehhez sok penz,legyél ápolt,vicces,az se baj ha jól nézel ki persze sőtttt igazából ez a lényeg.
Tirion meg amugy csak kurvákkal kefél(legalabbis az elso evadban biztos csak azt lattam) ahhoz viszont tenyleg kell penz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!