Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori sérülésből van egy kb. 6 centi hosszú heg a nyakamon, ez mennyire visszataszító a nők számára?
Figyelt kérdés
Úgy érzem ronda vagyok emiatt és másodrendű. Elsősorban nők válaszát várom! 27/Fszept. 25. 07:04
1/9 NemFogodKitalálni válasza:
Semennyire. Nem te vagy az egyetlen, akinek van valamilyen hege akár sérülésből, akár műtétből.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, csak nekem ez jól látható helyen van.
szept. 25. 07:11
3/9 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem 7 évesen egy kuvasz majdnem letépte a fél arcomat, 2 hónapig nem mentem iskolába. 27 éves vagyok, mai napig látszanak a hegek az arcomon, a karomon valamennyire halványult. Ez van, nem tudok vele mit tenni. Soha, senkit nem zavart még.
(#1 voltam)
N
4/9 mantis religiosa válasza:
Legyél rá büszke! Takargatás helyett, vállald fel! A sebhely férfias dolog.
Nekwm az alkaromon van egy 8cm-es heg, hatéves koromban volt egy kutyatámadás, ami szerencsésen végződött. Mivel a lányok gyakran rákérdeztek, hogy hol/hogyan szereztem, rájöttem, hogy nagyon jó társalgás-indító, sokjal könnyebb volt ismerkedni.
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Illetve ha valaki tetszene egyébként is,akkor tetszene heggel a nyakán is. :)
6/9 anonim válasza:
Engem sem zavarna, zavart. A férjemnek is van a nyakán egy kissebb, sosem zavart.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! Rájöttem, hogy igazából ez a heg nem másokat zavar, hanem engem.
szept. 27. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!