Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy nagyon szeretem a barátnőm hatalmas, puha lógó melleit? 27/F
Figyelt kérdés
szept. 24. 18:34
11/21 anonim válasza:
„Hej! ha én is, én is köztetek mehetnék, (lehetnék)
Szép magyar vitézek, aranyos leventék!”
(Arany János: Toldi – Első ének)
13/21 Tejesbaba válasza:
Én csak azt bánom, hogy volt egy-két nagyon szép arcú, hatalmas formás mellű/fenekű lány (mindkettő nagyon szép látvány, külön-külön is) akikhez nem mentem oda ismerkedni.
15/21 A kérdező kommentje:
Milyen tippeket és tanácsokat adnátok, hogy még ettől is sokkal jobban kihasználjuk a párom melli adottságait a hatalmas, puha és lógó melleitM
okt. 7. 20:01
16/21 A kérdező kommentje:
?*
okt. 7. 20:02
17/21 A kérdező kommentje:
Melleit?*
okt. 7. 20:02
18/21 Tejesbaba válasza:
Amikor volt egy nagymellű barátnőm, akkor az fejemet a két melle közé tettem, és a kezeimmel hozzá dörzsöltem a fejemhez, simogattam és puszilgattam őket, majd jól megnyalogattam őket. Utána jól ki nyaltam a nunusát is, majd jól megdugtam, ő többször is elélvezett, de én visszatartottam a magömlésemet, (ha iszol előtte egy-két sört az azért jó, mert tompítja a pénisz érzékelését is, és ritkábban kell kivenni a nőből, hogy ne élvezzél el, pláne ne hamar!)
19/21 A kérdező kommentje:
Nem sörözök soha sem. Amúgy a 2 mell közé a fejem - azt az ötletet köszönöm szépen! Ki fogom próbálni! A sör helyett esetleg más?
okt. 13. 21:01
20/21 anonim válasza:
Hasonló adottságú párom imád "felpofozni" a hatalmas melleivel!
Csodás érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!