Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy nagyon szeretem a barátnőm hatalmas, puha lógó melleit? 27/F

Figyelt kérdés

szept. 24. 18:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legszebb dolog a világon!!!

Teljesen normális.

szept. 24. 18:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
az lenne a baj ha nem szeretned
szept. 24. 18:54
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legnormálisabb!
szept. 24. 18:58
 4/21 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök neki és nagyon szépen köszönöm a megerősítést!!!
szept. 24. 19:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is szerettem a barátnőm hasonló melleit mindaddig, amíg ki nem derült, hogy megcsalt. Persze egy másik lány bármilyen puha, lógó melleit most is tudnám szeretni. Szóval nincs ezzel semmi baj, ez nem egyszerű elfogadás, ez a szerelem. Illetve ez is hozzátartozik, hogy szeretjük a párunk minden egyes porcikáját, legyen az bármilyen is.
szept. 24. 21:33
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

ad.1. Mi köze hozzá bárkinek is, hogy te mit szeretsz és mit nem? Semmi ördögtől való nincs benne ha a melleket szereted.

ad.2. Mivel a csajod, naná hogy szeresd :)

ad.3. Nagyon sok férfi rá van gerjedve a mellekre.

szept. 24. 21:56
 7/21 A kérdező kommentje:
Örülök és nagyon szépen köszönöm nektek! Én is nagyon rá vagyok gerjedve a párom gyönyörű - nagy - puha - nagyon lógó melleire!
szept. 24. 21:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog, normális.
szept. 25. 10:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nőként én is csak megtudom erősíteni, hogy természetes és normális! Szeresd, kényeztesd és élvezd! ❤️
szept. 25. 14:06
 10/21 A kérdező kommentje:
#9 nagyon szépen köszönöm! Csinálom nagyon sokszor és sokat és a párom is nagyon élvezi hála istennek!!!
szept. 25. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!