Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19-22 éves lányok! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-22 éves lányok! Nektek milyen pasik jönnének be egyéjszakásra? Külsőre.

Figyelt kérdés
szept. 24. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
30kg meg teszta haj roviden XD
szept. 24. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Legyen tökéletesen kopaszra borotválva a feje, de ne kopaszodjon.
szept. 24. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a lányokat nem érdekli már ez. Nem 10-15 évvel ezelőtt vagyunk.

Most mát képeket és videókat árulnak semmilyen fizikai érintkezést nem akarnak vagyis teljesen mindegy a másik oldal hogy néz ki.

Ha mégis belemegy valakivel "kapcsolatba" az mindössze egy üzlet semmi más. Vagy jól keféli valaki vagy van pénz az egészben.

Remélem tudtam segíteni.

szept. 24. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jól leírta minden csaj már árulja a képeit/videóit itt ott nem csak onylfansen! Üzlet az egész!
szept. 24. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Hát 23 vagyok, de olyan 20-29 év közötti, barna haj, barna szem, 175-180 cm magas, arcszőrzettel, vékony, formás , vagy enyhén izmos testalkatú ( nem szeretem sem a ducikat, sem a kondiőrülteket)
szept. 24. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

Legyen farka. Lehetőleg nagyobb fajta. A többi nem olyan lényeges egy egyéjszakás kalandnál.

Ha jó dumája van és kancás vagyok úgyis nyert ügye van.

19L

szept. 25. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!