Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első szex az milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szex az milyen?

Figyelt kérdés

szept. 23. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Mindenkinek más
szept. 23. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Majd kiderül. Nemcsak tőled függ, hanem a partnertől is.
szept. 23. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem meglepi volt, a hátam mögött volt azthittem ujjazni fog de betette

Nem fájt pedig nagy volt neki, élveztem

szept. 23. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Béna
szept. 23. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Béna és rossz.
szept. 23. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Jó partnerrel v. ha szerelmesek vagytok egymásba akkor fenomenális. Pasiként mindegy, mert így is úgy is csudi büszke vagy hogy végre dugtál 😂
szept. 23. 22:00
 7/9 Attila8890 ***** válasza:
71%
Egy lànynak lehet nagyon jó is ha a partner figyelmes vele még nagyon rossz is ha csak nekiesik ès megdugja a pasi
szept. 24. 04:59
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Nekem lányként az első nagyon jó és kellemes volt. Az elején mikor a pasi hátra fektetett kicsit paráztam de aztán belemerültem,lenyugodtam és élveztem.

22/L

szept. 24. 06:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként, vagyis akkor még fiúként egyszerre volt csodálatos, de ugyanakkor fura, vegyes érzelmekkel teli is. Fiúként, állandóan a puncira gondolva, valami nagyon elképesztően különösnek fogtam fel. Aztán mikor elsőre bedugtam a már nem szűz, de még szintén tapasztalatlan csajomnak, akkor olyan más volt, nem erre számítottam. Első benyomásom az volt, hogy jobb kézzel. Bénázás volt az első. De aztán mégis éreztem, hogy ezt akarom megint, minél többször. Persze tapasztalattal, összeszokott párkapcsolatban már teljesen más, isteni.
szept. 24. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!