Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Feküdtek le már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Feküdtek le már számotokra nem vonzó/csúnya nővel?

Figyelt kérdés

Milyen okból? Milyen volt?

Párkapcsolatban szerintetek mennyire tolerálják az ilyesmi?

szept. 23. 18:04
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
40: még nem, de előbb-utóbb fognak (szerintem alapból a férfiak nem monogámok, szóval...)
szept. 27. 16:14
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
De ha a te logikáddal nézem, a párod is csúnya, tehát nem fognak vele nálad szebb nők csak úgy elmenni egy körre, más csúnyákkal meg nincs értelme félrelépnie, ugyanazt az élményt kapja meg otthon. (Azt már fel se hozom, hogy a valóságban valszeg csak a te bekattanásod, hogy nem vagy neki elég jó.)
szept. 27. 16:19
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

35 kérdező (34 vagyok):

Szerintem nagyon sok pasi igen is emberszàmba veszi őket csak lehet olyanok akik nem mondjuk úgy jó pasik.

Nekem jó pàr nő tetszett màr akire mindenki azt mondta a környezetemben hogy csúnya.

Egynélpróbálkoztam de azt mondta nem ér rà szóval....

A megcsalásról hàt szerintem sok pasi mondogàm pl én soha semmiért senkiért el nem hagynàm azt a nőt akivel összejönnék. És tőlem függetlenül is vannak ilyen férfiak igazi jó pasik is.

A kérdés pl te miért vagy a jelenlegi pároddal? Ha lenne jobb elhagynád?

szept. 27. 16:42
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

" Csak szerintem a legtöbb férfi a csúnya nőket nem is veszi emberszámba"

nah ez pont fordítva van szerintem.

pl itt van ez a libby huffer nem mondom hogy tyű de jó nő de ha kedves rendes és egyenlő félként tekint rám eltudnám képzelni párkapcsolatot, és nem addig míg puncit kapok ürítésre stb arra vannak fizetős nők és 20-30-40 ezret bárki kitud adni ha annyira kell.

Na de erre fordítva egyetlen nő sem lenne képes max ha gazadag vagyok vagy egy férfi gazdag.

Párod is van akkor meg nem értem mi bajod,képzelem mennyire lehetsz csúnya inkább vagy troll.

szept. 29. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!