Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek pici és csúnya mellei maradtak szoptatás után, nem zavar titeket a szexben? Férjetek hogy fogadja?
Nem ellentmondás. Tény, hogy egy pici nem feszes mell, nem vonzó. Ezt kb mindenki tudja, csak kevesen mondják.
Ezzel nem lehet mit kezdeni pénz nélkül. Elfogadni sem lehet, mert egyszerűen nem nyújt semmit. Sem férfinak, sem a nőnek.
"Tény, hogy egy pici nem feszes mell, nem vonzó. Ezt kb mindenki tudja, csak kevesen mondják."
Butaság. Ezt a divat, a média, a plasztikai műtét lobbi állítja így be. Valójában a legtöbb heteró férfinek nagyon bejönnek a természetes mellek. És a természetes cici az nem áll olyan hetykén, mint a szilikon.
Kicsi szép melleim voltak. Szerette a férjem. 2x 1,5 évig szoptattam, nem viselte meg annyira de kicsik maradtak. Feszességéből sem vesztett, bimbóm is visszament. Szupi taps taps, köszi genetika.
Terhes vagyok a 3.gyerekkel és bazira megnőttek sosem volt ekkora. (Még mindig formás ) férjem majd megőrül értük..
Ha vége az egész terhesség szoptatás mizériának és visszamennek (mindegy hogy szépre vagy csúnyára) hogy fogom érezni magam újra kicsikkel, muran láttam mit hoz ki a férjemből a nagy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!