Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintett, hogy tudtad "elfogadni", hogy a felségednek/párodnak szoptatás után már nem olyan formás, feszes a melle, mint előtte?
Nem akarok támadó lenni, de mielőtt azon gondolkozol Te hogy fogadd el, gondolj bele hogy a feleségednek is el kell fogadni, hogy a saját tök jó mellei hogy néznek most ki. Ebbe nagyon bele tud szólni a hozzáállásod.
Nekem is megereszkedtek valamennyire és a férjem sokat viccelődött vele hogy menjek el felvarratni. K.rva szarul esett mert én a testemet áldoztam fel azért, hogy a közös gyerekünk anyatejhez juthasson.
Szóval azt nem tudom hogyan fogadd el de hogy őt ne basz.gasd vele az is biztos.
Ja és mi élünk szexuális életet azóta is, imádtam régen is meg most is ha a mellem kényeztetve van, de amíg fennállt ez a helyzet hogy azt gondoltam neki így nem teszik, nem szívesen adtam oda úgymond.
Azóta érzem hogy elfogadta és minden a régi, de azért a szálka bennem maradt.
3as voltam
Kérdező ha ezt neked el kell fogadni, ott komoly gondok vannak.
Én két gyermeket szoptattam és nyilván nem olyan mint előtte. De soha nem panaszkodott a férjem, sőt nagyon is tetszik neki a mellem ezt mondja és látom is rajta. Ő is változik ez az élet rendje. Ha szereted a feleséged fél sem merül benned ez a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!