Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy takarító csaj, aki folyton rám nyit az öltözőben. Erre mit reagálna?
Figyelt kérdés
Én olyankor egy boxerben vagyok ő pedig felmos, kukát ürít. Mindig mondja h ne haragudjak... Mindig mondom h csináld nyugodtan.
Mit reagálna ha azt mondanám neki, h kár h mindig te látsz így engem és én téged nem.
Egyébként nagyon bejön nekem😉
szept. 23. 16:43
11/16 anonim válasza:
Bakker lehet beépített titkos ügynök is. Teszel neki egy megjegyzést vagy ajánlatot és már kattan is a bilincs a csuklódon. Baracskán vagy Sopronkőhidán fogsz ébredni, ahol ő osztja majd az ebédet. Vigyázz magadra, you never know..
12/16 anonim válasza:
Semmit, megszokta már, hogy időnként van 1-1 hülye. Legközelebb nem megy ha ott vagy ennyi.
13/16 anonim válasza:
Azt kell neki mondani, hogy "semmi gond, ha te is levetkőzöl".
14/16 anonim válasza:
Egyszer félmeztelen voltam a mosdóban,bejött egy takarítónő és egy ujjával végigsimította a felkarom.Először nem foglalkoztam az egésszel,de aztán beindult a fantáziám,hogy ilyet egy nő nem csinál "csak úgy"
Később kezdeményeztem nála,lett is szex.Úgyhogy bíztatnálak,csak arra ügyelj,hogy maximális diszkréció(gondolom munkahelyen van)
16/16 anonim válasza:
Én a következő ilyennél nem szólnék semmit, viszont lazán levenném a bokszert is. Egy öltözőről van szó, nehogy már neked kelljen magyarázkodni amiatt, hogy éppen átöltözöl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!