Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz,hogy a nők ugyanolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz,hogy a nők ugyanolyan vágyakkal vannak mint a férfiak,csaka tarsadalmi ill. a nevelesből valo elvarasok miatt annyira visszafogottak? Az ok,hogy a tarsasági eletben ez van De én ugy tapasztalomhogy a szexben is ez van,nem tudnak kilépni ebből?

Figyelt kérdés

#szexpartner kereső #Egyenrangu szex #Szexualis tanulás
szept. 23. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

"Igaz,hogy a nők ugyanolyan vágyakkal vannak mint a férfiak,csaka tarsadalmi ill. a nevelesből valo elvarasok miatt annyira visszafogottak?"

nem egészen.

az igaz, hogy a nőkre rengeteg visszafogott elvárást, gátlást rápakolt a társadalom és a neveltetés. na de a férfiaknak és nőknek merőben eltérő cuccaik vannak ott lenn. elég meglepő lenne, ha az azokat vezérlő vágyak csutkára egyeznének. a szexualitás végső soron mégiscsak a szaporodáshoz kapcsolódik. férfiként ha összehozod a gyereket, megteheted, hogy következmények nélkül elsétálsz (mondjuk rohadj meg ha így teszel, meg a modern jogrendnek is lesz hozzá egy-két szava, de fizikai akadálya nincs - sőt akár nem is feltétlen van tudomásod róla, hogy apa lettél). nőként ha besikerül a gyerek, annak onnantól komoly következményei lesznek, ha akarod, ha nem.

szept. 23. 17:08
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát ez elég sarkos...a 21.szazadban sztem nem kell attol félni egy nőnek hogy ugy lesz gyereke hogy nem.akarja.

Meg jo hogy nem ugyanaz van a lábunk kózött viszont keves kivételtől eltekintve ugyanazt akarjuk ...élvezni a masik testét...

Es pont az a kérdes hogy anők miert nem akarják,vagy miert nem merik akarni?

szept. 23. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"A mi élvezetünk és orgazmusunk sokkal inkább érzelmi és ha nincs kölcsönös szerelem, nem lesz kielégítő sem a szex, sem a maszti."

Ekkora egy hülyeséget, nőként mondom.

Te csak magadról beszéltél, rajtad kívül több millió nő létezik, akiknek semmiféle érzelem nem kell a szexhez, a férfiak irányította társadalom akarja nekünk bemagyarázni, hogy a nőknek nincs akkora szexuális étvágya, meg nekik érzelem nélkül nem megy a szex..nem a f.szt nem, már bocsánat.

Ne állíts be valamit úgy hogy az igaz az egész női nemre, mikor nincs így.

szept. 24. 01:59
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

"Hát ez elég sarkos...a 21.szazadban sztem nem kell attol félni egy nőnek hogy ugy lesz gyereke hogy nem.akarja."

a 21. században nem kell ettől félni, viszont az emberi faj mélyen huzalozott szexuális késztetései nem az elmúlt 50 évben alakultak ki, hanem évek százezrei alatt.

szept. 24. 03:55
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

"a férfiak irányította társadalom akarja nekünk bemagyarázni, hogy a nőknek nincs akkora szexuális étvágya, meg nekik érzelem nélkül nem megy a szex..nem a f.szt nem, már bocsánat."

meg leginkább a saját nőtársaid akarják neked bemagyarázni. férfiak tömegei örülnének, ha nem kéne nyálas érzelmi köröket futni a szexhez.

szept. 24. 03:56
 16/21 A kérdező kommentje:

13-as köszönöm...

En is ezt tartanám normálisnak es azert azt veszed hogy a valaszadok mekkora resze vallja azt amit te.vagy én ?

En nem vagyok mai gyerek ,erdekel a téma ,figyelem.olvasok stb

De nem az van sajnos amit mi gondolunk alapnak...

Pszihologusok meg szexologusok😁😁😁, keresik halálra magukat ezen.

Meg kapcsolatok mennek tönkre

Ez egy misztifikált hülyeség szerintem...ha ehes vagyok eszem, ha szomjas vagyok iszom , a szexualitás is szükséglet...

A hülye egyhaz is beleszállt egyből ,tiltotta mert jó es nem.kell fizetni sem erte ...(csak nehany esetben)

De a társadalomra , meg evezredekre hivatkozva szerintem nem all meg a válasz.

De hidd el hogy ez nagyon igy van ...a nők nem merik megélni a szexualitasukat.

Tudnek mesélni olyan hölgyekről akiknek 35 évesen lett először olyan igazi orgazmusa ,hogy majdnem ágyat kellett cserelni , majdnem elájult, mindezt 17 ev nemi élet? utan ...csak azert merz le tudts győzni a szorongását.

Es bizony itt van a szülői dolog...keves anya tud leamygyermekének hasznalhato

Tanacsot adni a mehecskén meg a biben kivül😂

Aztan beszelhetnenk a hűségről ,hogy az meg mi?

A masik kisajátitása sztem.

Szoval en azt gondolom hogy a szex az élet csodálatos ajándeka es a nők nagy része megfosztja magát ettől...

szept. 24. 04:17
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

"Szoval en azt gondolom hogy a szex az élet csodálatos ajándeka es a nők nagy része megfosztja magát ettől..."

Azt a kis részletet azért ne felejtsük el, hogy a nők, amióta világ a világ, igen komolyan elvannak ítélve csak mert kielégítik azt a vágyat, ami a férfiaknak is van.

Szóval mondjuk ne csodálkozz ezen.

szept. 24. 11:32
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es...

En csak azt nem.etzem.hogy miert törődnek ezzel a nők...

Ezt a "cselekvést"😂😂😂nem a parlamenr lepcsőjénaz M1 altal közvetitve kell csinalni...

Akkor meg ki a fene tud róla hogy elítéljen🤡

szept. 24. 14:08
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Például a "férfiak" szeretnek azzal dicsekedni, hogy ki volt hajlandó hozzájuk érni, és barátoknak, családnak, ismerősöknek elsztorizni, hogy "höhö őt megdugtam", ezáltal hiába gondolkozik úgy a nő, hogy ez másra nem tartozik, a férfiak ezzel játszák a fejüket és kitudódik.

Plusz ha megtudják a "férfiak" hogy volt már egyéjszakásod, akkor a szemükben ribi vagy, vagy ha szexkapcsolatod volt, vagy ha egyszerre több palit használtál, vagy ha 1 hónapban 5öt, vagy ha megtudják hány palit próbáltál fel eddig összesen, hiába csak a vágyaidat élted meg, ahogy te mondtad, emiatt férfi társadalom akkor is elítél:D

Persze én nem eszerint élek, leszarom hogy mit gondolnak azok a hímek, hogy hány palim volt eddig, mikor ők is csak azért hisztiznek mert ők nem kellettek, plusz az sem opció hogy letagadjam hogy hány emberrel voltam eddig, hiszen olyan emberrel nem lennék,aki emiatt elítél.

Szóval könnyű férfiként mondani, hogy mit törődünk ezzel, mikor ti egymás közt királyként kezelitek azt, aki hímr.banc:D

szept. 24. 15:32
 20/21 A kérdező kommentje:

19-es , látod ebben van valami...és jól teszed ha leszarod hogy ki mit gondol...mondjuk tudtommal a csajok is minden férfit kibeszélnek...Te nem érzed igy?

Persze vannak kivételek mindkét oldalon...

azért mindenki higgye el nekem...nem végtelen ideig vagyunk a földön és próbálni kellene mindent megélni amire vágyunk,-ugy persze hogy másnak ne okozzunk kárt fájdalmat stb- főleg a szexet:-))) mert semmit nem viszünk magunkkal...és tényleg szarjuk le az irigy , pletykás faszokkat.

szept. 24. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!