Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlana valak üreges felcsatolhatós dildót amiben elfér a dákóm?
Kb 17 cm hosszú ha áll és több mint 4 cm vastag.
Amiket találtam eddig nagyon szorítanának. Illetve ha van valakinek tapasztalata ebben leírhatnád, hogy mennyire rugalmas vagy ilyesmi.
Igen kicsi neki, alig érzi, sőt soha nincs orgazmusa se!
Nem mindegy mire kell?
Nem haragszom, igazából nekem van egy nagyon durva görbült a péniszemben. Gondolom az évek alatt a gatyában mindíg ugyanúgy tört vagy hogyan írjam. Nos ez már annyira fajult, hogy fáj a szex néha.
Elkezdtem pumpát, nyújtó használni és már van is eredménye de szeretném a feleségem addig is valamilyen módon megdugni. Illetve ha viselnék ilyen bigyót amikor nem pumpálok-nyújtok akkor hátha hamarabb rendbejönne.
Fél év alatt kB 3%-os javulás értem el az eddigi eszközeimmel. Hátha kicsit gyorsabban menne ha legalább itthon hirdanék ilyesmit. Műténi nem kell hála istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!