Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eöske janeszka21 kérdése:
Hölgyek ti szeretitek a nagyot ?
Figyelt kérdés
Komolyan , nem csak üres duma ha nem igazából, (az igazán nagyra gondolok ,mint az enyém 21/5 + piercing a hegyében, ) vagy az már ijesztő, mert sok csaj csak dumál de a valóságban nem mer velem lélektani mert fél hogy meg szakad a gát .( a nyelvtan tanárok és a trollok kíméljenek)szept. 21. 22:31
31/37 A kérdező kommentje:
Akkor csak szeretitek csajok a nagyot , a kicsi csak pisilni jó
nov. 5. 16:58
32/37 anonim válasza:
Itt 95% pasi fog válaszolni hidd el. 😂
Vannak trollok akik direkt írják, hogy csak a nagy a jó, és jót röhögnek. Sokszor nőnek kiadva magukat.
Másik része kisfarkú, incel, stb.. aki le akarja húzni a normálisabbakat is, azzal a dumával, hogy csak a nagy a jó.
33/37 anonim válasza:
Ja és amúgy a lakosság hány %-a jár ide fel válaszolni? Kb. 0,1% de most csak írtam egy számot. Valószinű ennyi se.
34/37 A kérdező kommentje:
Az tuti , én tornázni az átlagot feljebb , a trollok le szívhatnak, a kis pöcsűekel meg ki cseszett az élet és sírjon mind anyunak othon hogy apunak miért kicsi 🤣🤣
nov. 5. 19:09
35/37 A kérdező kommentje:
Minden ki aki a kukit szereti annak a nagy kell az kívánja
nov. 11. 14:49
36/37 anonim válasza:
De hát ha ezt te tudod, akkor miért kérdezed?
37/37 A kérdező kommentje:
Ki váncsi vagyok a véleményekre
nov. 11. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!