Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eöske janeszka21 kérdése:
Hölgyek ti szeretitek a nagyot ?
Figyelt kérdés
Komolyan , nem csak üres duma ha nem igazából, (az igazán nagyra gondolok ,mint az enyém 21/5 + piercing a hegyében, ) vagy az már ijesztő, mert sok csaj csak dumál de a valóságban nem mer velem lélektani mert fél hogy meg szakad a gát .( a nyelvtan tanárok és a trollok kíméljenek)szept. 21. 22:31
1/37 anonim válasza:
Még nem találkoztam piercinges farokkal, de a méret az elég nagy. Attól függ hogy bánsz vele
3/37 anonim válasza:
Az ilyen hosszút nem. De jó a szöveged.
4/37 A kérdező kommentje:
1# óvatos vagyok mert tudom ha durvulok a partnernek nagyon fáj , sokáig bírom ,
szept. 21. 22:37
6/37 anonim válasza:
Pistike menj aludni, szép mese volt, de unjuk már.
7/37 A kérdező kommentje:
7# ez nem mese , de azért ne legyél nagyon féltékeny jó
szept. 21. 23:01
8/37 anonim válasza:
6. Na pont ezért vagy taszító a nők szamara kisfiam. :)
24/N
9/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok taszító,,de tömeg irigy az tuti , és nem v a kis fiad
szept. 21. 23:05
10/37 anonim válasza:
Az van kisfiú, hogy a nők az értelmes pasikat szeretik. Akinek annyi az össz tudása, hogy nagy (vagyis ő annak képzeli), azt gyorsan elküldik a halál faszára. De attól hidd csak, hogy te vagy az ász 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!