Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket hogyan elégítitek ki?
Melyiket preferáljátok jobban?
Kézi munka (ujjazás) vagy a szájmunka (nyalás)?
Akkor is a kor kérdezés részben off-olára és ismerkedésre utal, aminek itt nincs helye. Azért annyit elmondok, hogy bőven 18 felett vagyok. Nem csak behatolás során lehet teherbeesni, hanem ha összedörzsölés közben a nemi szervek egymáshoz érnek, ha akkor élvez el a férfi, akkor nyilván véletlenül egy kevés is kerülhet a hüvelybe. Erre utaltam jobb félni (óvatosnak lenni), mint megijedni. Szerencsére ezen kívül is van jó pár módja a jó petting-nek és a jó szexnek. Le tudok mondani erről.
És oké itt annak a néhány nőnek, akiknek csak behatolástól hüvelyi orgazmusuk van. Bár ez ritka és nehéz elérni, még akkor is, ha az adott férfi ügyesebb közben. Az én barátom is nagyon ügyes, türelmes és mégse megy vele, de nem baj, nem csak az elévezés a cél, nem csak az a jó és ott a kézi, meg az orál lehetőség is, amik bőven jók, szereti a barátom is csinálni, adni ezeket. Még az is lehet, hogy ez a pár nő itt úgy tesz, mintha lenne neki, ami szomorú lenne, hogy a barátjuk egóját, elégedettségét hamisan növeljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!