Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket hogyan elégítitek ki?
Figyelt kérdés
Melyiket preferáljátok jobban?
Kézi munka (ujjazás) vagy a szájmunka (nyalás)?
szept. 21. 17:34
21/32 anonim válasza:
#13 1-es vagyok, szerencsére akivel én szexelek, az képes hüvelyi orgazmusra.
23/32 anonim válasza:
Csak mondom a 13-mas válaszolónak nőként, hogy nekem csak behatolástól is van orgazmusom.
24/32 anonim válasza:
20-as
Szakadok a röhögéstől🤣🤣🤣🤣🤣
Amúgy én is olvastam valahol ilyen hülyeséget,ahol a csaj megkérdezte hogy ha a pasija a puncijára(nem a puncijába) spriccelte teherbe eshet-e 🤣🤣🤣
Azt üzenem a kiscsajnak,hogy farkat csak 18 évtől foghat nehogy véletlenül is teherbe essen 🤣🤣🤣🤣Üdvözlettel 19/F
25/32 anonim válasza:
Nekem is van sima behatolástól is orgazmusom, a szöget és pózt kell eltalálni és fejben ott lenni
26/32 anonim válasza:
14-es jót mond. Nő vagyok, de az az egyik legjobb!Csak sosem merem kérni, mert s legtöbb pasinak az fura.
27/32 anonim válasza:
26: nyugodtan kérdd a partnered! Nem értem miért mondana nemet erre valaki.
28/32 anonim válasza:
27: szerű téma egy férfinek ez nem esik jól és még furcsa is látványra. Egyszer kértem meg valakit erre, kb. hülyének nézett.
29/32 anonim válasza:
28: nekem az a furcsa, hogy valakinek ez furcsa. Akkor legközelebb ne is kérd inkább, helyette ülj rá és vedd kezedbe az irányítást. Ha kötekedik akkor tömd be a száját, kötözd ki a kezeit. Majd rákerül a sor, miután te jóllaktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!