Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legszürreálisabb/leg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legszürreálisabb/legmeglepőbb/leginkább tabunak számító szexuális élményed? Mi a története?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Mitől érezted meglepőnek? Mennyire élvezted? Kérlek írd le, hogy fiú vagy lány vagy. Szép napot! :)

szept. 21. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Igazából semmi tabu nem volt benne, de egyszer leszopott a barátnőm és valahogy a végén úgy csinálta, hogy akkorát élveztem, mint soha máskor azóta sem. Mintha az áram csapkodott volna közben vagy nem is tudom, akkorát. 😅
szept. 21. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Tizenakárhány év elteltével a kamaszkori (divatos szóval élve) “crush”-ommal tejesen véletlenül összefutottam egy nyaralás alkalmával egy spanyol szigeten, aki akkor már nős volt. Nem is gondoltam, hogy még akkor is olyan hatással lesz rám, de ugyanúgy repkedtek a pillangók a gyomromban, amikor taliztunk.

Ő ott dolgozott, és sokat találkoztunk, örült neki, hogy ismerős arcot lát, minden nap elmentünk együtt egy-egy klassz helyre ott a szigeten.

Aztán egy tengerparti esti táncos rendezvényen elcsattant egy Sangria ízű csók, majd hirtelen követték egymást az események, és szinte fel sem fogtam, már a parti homokban szeretkeztünk a sráccal.

Ő volt akkor 32, én 28.

szept. 21. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

A nevelt lányom azzal a kéréssel jött, hogy bírkozzunk. Kicsit csodálkoztam de semmi gond, belementem. 14 éves volt és a koránál jóval fejlettebb!

Na de amikor megjelent a "birkozó szerelésében" (pici kis tanga és haspoló!) már sejtettem, hogy ebből a birkozáson kívül más is lesz. Elitélendő vagy egyenesen szégyen, én bizony alaposan letapiztam. És nem adta jelét, hogy ellenére lett volna. Régen volt, de a mai napig eszembe jut.

szept. 21. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Baráti társasággal kerti bulit tartottunk valakinél. Ott volt egy hapsi, akibe teljesen bele voltam bonyolódva, de neki volt barátnője, ezért néhány forróbb flörtölést leszámítva sosem volt köztünk semmi.

Iszogattunk, beszélgettünk, és egy alkalommal bementem a kerti kamrába, ahol a hűtő volt, és lehajolva keresgéltem az italok között.

Az a bizonyos srác bejött utánam, és ahogy be voltam hajolva a hűtőszekrénybe, mögém jött, a cerkáját nekinyomta a fenekemnek, kicsit fölém hajolt, és engem átölelve megmarkolta a szeméremdombomat, és mivel nem tiltakoztam, benyúlt a nadrágomba és izgatni kezdte a csiklómat.

Ezt már nem tudtam kibírni a fejemmel a hűtőben, felegyenesedtem, megfordultam, és hevesen megcsókoltuk egymást. Közben benyúltam a gatyájába és merevedésig simogattam a farkát.

Szinte letépte rólam a nadrágomat, felrakott az asztalra, és amolyan filmjelenetbe illően, keményen megdugott.

Néhány percig tartott az egész. Szürreális volt. Végig hallottam a többiek hangját, főleg a barátnője hangja zavart a legjobban.

Némán kellett elélveznem, pedig imádok nyöszörögni, nyögni élvezés közben.

Akkor én voltam 24, a pasi 35

szept. 21. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Exemmel úgy szexeltem tizenévesen hogy a kishúga is ott volt és látta. F
szept. 22. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Elcsentem a barátnőm egyik bugyiját a fiókjából,otthon felvettem és férehúzva,úgy dugott meg a párom.
szept. 22. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
#6 legalább vissza is tetted utána?
szept. 22. 14:06
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Olyan korban olyan dolgokat csináltam amit akkor még nem szokás. L
szept. 22. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tettem😁😁😀
szept. 22. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Családi összejövetelen dugtunk apám legjobb barátjával :D a személy és a helyszín is tabu szerintem😅 16 voltam, a pasas 35-45 között, fogalmam sincs :) viszonylag hasonlóan történt, mint #4nél.

Alagsorba mentem le hozni még piát, aztán jött “segíteni”.

Rövid szoknyában voltam, előrehajolva kutattam a szekrényben, ő meg közben félrehúzta a bugyim és bumm, közben befogta a számat.

Életem egyik legizgatóbb szexe volt, a végén a számba élvezett el :)

Féltem hogy anyámék meghallották/látják rajtam de elvileg a mi titkunk maradt.

21/N

szept. 23. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!