Legszürreálisabb dolog amit feszitválon láttál?
Kb 10 éve fezenen akkori haverjaim belesz.rtak valaki sátrába. Az illető bement a sátorba, és percekig nem jött ki.
Talán ugyanitt hallottam egy hajnalig tartó beszélgetést is, ahol a csávó körömszakadtáig védelmezte a Bibliát és az Én kicsi pónimat bárki ellen, aki rosszat mert rájuk mondani.
8 éve rockmaratonon egy éjjel ketten azon verekedtek össze a tábortűz körül, hogy egy budi letépett fa ajtajából rakták a tüzet, az egyik helyeselte, a másik nehezményezte.
Ha belegondolok, 10 éve járok fesztiválokra, de annyira szürreális dolgok nem szoktak történni. Pedig még édeshármasoztam is több alkalommal, szóval nem a végig egy sört szorongatók táborát erősítem.
Egyszer benyitottm egy toi toi wcbe és egy csávó állt velem szembe kicsit creepy volt mert nem csinált semmit csak ott állt ki tudja mióta :D
Biztos volt ennél szürreálisabb eset is csak most nem jut eszembe.
Én egyszer egy John Digveed buli ajtaja elött beszélgettem egy fantasztikusat angol nyelven egy tök jófej csávóval😀
A poén az, hogy csak pár szöt tudok/tudtam angolil, mégis vagy 30 percen át kommunikáltunk angolul!😀🤩😅😆🤣🤣🤣
A telefontöltő pontnál egy 40 körüli milf osztotta az életbölcsességeit a fiatalságnak reggel 8-kor másnaposan/félig még részegen. Egyszerre volt kínos és szürreális.
Ezen kívül nem nagyon botlottam fura sztorikba. Csak egy pár f.sz paraszttal találkoztam akik nem tudták értelmezni a sor fogalmát és nem volt a sorban két kopasz aki helye igazítsa őket... Ha lett volna abból lenne sztori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!