Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Baráti társaságban történt legszürreálisabb szexuális dolog?
Hát lehet másnak nem szürreális, nekem az volt viszont, mert baromira nem számítottam rá. Egyik férfi barátom (nem a pasim, barát barát) egyik barátjával (akiről már korábban is megállapítottam, hogy nagyon jó pasi) összetalálkoztam egy buliban.
Kimentünk cigizni, abból valahogy az lett, hogy elkezdtünk smárolni és órákon keresztül smároltunk, majd továbbmentünk...
Nem nagyon ismertük egymást, de olyan szenvedélyes, magabiztos és szexi volt, hogy azóta is sokat gondolok rá.
Aznap este én csak elmentem a barátaimmal egy buliba, ahol jól éreztem magam de nem számítottam semmi ilyesmire. Aztán ebből az lett, hogy egy elképesztően vonzó, szexi pasival töltöttem hosszú órakat akivel akkor teljesen egymásra voltunk kattanva. Jól csókolt, megragadott, megadott mindent ami nekem akkor jól esett...megismételném...
Szilveszteri buliban lementünk a házigazda fiú apjával a pincébe borért.
Lent a pincébe lehajoltam, és a
45 körüli csávó azt mondta, hogy ha most letolnám a nadrágomat, akkor hátulról kinyalná mindkét lukamat.
Na én meg nem vagyok ám szívbajos, azonnal letoltam. 🤪😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!