Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csunya dolog volt, hogy az egyik osztalytarsammal lefekudtem csak azert, mert ugy hallottam, hogy nagyon nagy a farka? 18L
Iden ballagunk es mar evek ota volt egy pletyka az osztalyban , hogy Robinak 22 centi, Robinak 23 centi.. Robinak nagyon nagy. Nem tudom kitol es honnan terjedtek a pletykak, nem is erdekelt, de na gyon kivancsiva tett. Koromhoz kepest eleg sok fiuval volt mar dolgom, de egyik sracnak se volt nagyobb szerintem 16-17 cm-nel. Es mindig ereztem, hogy birnam es jobb lenne nagyobbal. Ez a srac egyebkent visszahuzodobb es arcra csunyacskabb volt, ezert nem is igazan volt dolga lannyal, vagy nagyon kevessel, igy konnyu volt "felszedni" erre. Es waow. A pletykak igazak voltak tenyleg hatalmas volt neki es nagyon nagyon jol dugott.
Szuper elmeny volt, viszont napok ota egy picit szegyellem magam, mivel ugy erzem kicsit kihasznaltam. Mert tenyleg csak a nagy farka miatt fekudtem le vele.Szerintetek gaz?
Nem. Velem is lefeküdt egy osztálytársam, mert hallotta, hogy nagy farkam van.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!