Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pzbp kérdése:
A nők szeretik lenyelni a spermát, vagy csak azért teszik meg, hogy örömet okozzanak a partnerüknek? Engem izgat a tudat, ha tudom, hogy a végén lenyeli a nő a srácokat. Hölgyek, ti kedvelitek a dolgot? Az ízétől sosem féltek? Mindig "finom" az? F/40
Figyelt kérdés
Köszönöm az őszinte válaszokat!szept. 21. 08:02
2/18 anonim válasza:
Eddig nekem minden partnerem lenyelte. Az íze az változhat az ételektől, illetve kávé, cigi, alkohol is befolyásolja. De eddig mindenki szerette is lenyelni, nem feltétlenül csak azért mert örömet okoz.
3/18 anonim válasza:
Én nem szeretem lenyelni, szerintem ez nagyon változó lehet.
4/18 anonim válasza:
En sose kertem a paromat hogy nyelje le de mindig lenyeli . O azt mondja hogy szereti
6/18 anonim válasza:
Változó kinek milyen ízű. Tud nagyon fincsi lenni, de nagyon rossz is. Ha bejön, akkor szívesen lenyelem. Ha so-so kategória, akkor is lenyelem, mert tudom hogy örömet okoz a pasiknak.
Ha keserű, akkor kicsorgatom a számból a mellemre és szétkenem.
36N
7/18 Noren1989 válasza:
Nem szeretik, de tiszteletből lenyelik.
Ha nem tiszteletből, akkor màsból.
8/18 anonim válasza:
Nem szeretem és nem is csinálom.
Lehet lepontozni mert a kérdésre válaszoltam csicskák.
9/18 anonim válasza:
Néha nagyon rohadt íze van, attól függ, mit eszel. Ha nagyon sok hagymát, káposztát, akkor nem nyerő.
10/18 anonim válasza:
Rohadt unalmas lesz a válaszom: praktikusabb így. Nekem semmi logika nincs abban, hogy a csúcson, a legjobb résznél abba hagyjam, vagy kiköpködjem. Egy nyelés, kis gyakorlással kb semmit nem lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!