Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszítsem el így?
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem, lassan 21 évesen lány vagyok, sajnos eddig viszonzott szerelemben nem volt részem, így nem feküdtem le senkivel, vagy nekem nem tetszett meg a másik, vagy én nem kellettem komolyabban, akik engem érdekeltek volna, így hát megakartam várni az igazit, ez nem jött el azóta sem, most viszont lenne lehetőségem lefeküdni egy sráccal, azonban ő alkalmit keres, tegyem meg vagy várják tovább? Közben abba a hibába sem szeretnék beleesni, hogy 23-24 évesen is még mindig szűz vagyok és itt tartok
vágyom már a szexre nagyon, de nekem nem volt lehetőségem egy normális kapcsolatra, sajnos nem jöttek össze úgy a dolgaim, normálisan akartam volna az elsőt, de nem így alakult.
Kérdésem hogy ti megtennétek vagy várnátok? Válaszokat köszi!
"nekem vannak érzéseim felé, elég érzékeny ember vagyok, csak nem tudom melyik a rosszabb, így belemenni vagy várni kitudja meddig"
Így inkàbb ne tedd mert megbànod. Ez az én véleményem,de a te életed neked kell végül dönteni.
szerintem az, hogy ennyi idosen szuz vagy egy ertek, nem negativum. En szivesen lennek egy ilyen lannyal ha ugy alakul, nem neznem le sot.
A szexualitas, orgazmus viszont jo dolog, kiserletezz legalabb magadban, ismerd a tested. Legy nyitott, hogy megtalald azt az embert aki teged is kivan (lelkileg is nem csak a tested) es akkor jo lesz. Nem azt mondom, hogy orizni kell a szuzesseget de azert barkinek ne add oda, foleg ha tudod, hogy a dugason kivul nem akar semmi mast.
4# válaszod elég fontos, ami nem derült ki a nyitó leírásból.
Mit tennél, ha utána nem kellenél neki?
Annyi érzésed van már, hogy alárendelt, kiszolgáltatott szerepben lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!