Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veszítsem el így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszítsem el így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokra lenne szükségem, lassan 21 évesen lány vagyok, sajnos eddig viszonzott szerelemben nem volt részem, így nem feküdtem le senkivel, vagy nekem nem tetszett meg a másik, vagy én nem kellettem komolyabban, akik engem érdekeltek volna, így hát megakartam várni az igazit, ez nem jött el azóta sem, most viszont lenne lehetőségem lefeküdni egy sráccal, azonban ő alkalmit keres, tegyem meg vagy várják tovább? Közben abba a hibába sem szeretnék beleesni, hogy 23-24 évesen is még mindig szűz vagyok és itt tartok

vágyom már a szexre nagyon, de nekem nem volt lehetőségem egy normális kapcsolatra, sajnos nem jöttek össze úgy a dolgaim, normálisan akartam volna az elsőt, de nem így alakult.

Kérdésem hogy ti megtennétek vagy várnátok? Válaszokat köszi!

szept. 21. 00:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"nekem vannak érzéseim felé, elég érzékeny ember vagyok, csak nem tudom melyik a rosszabb, így belemenni vagy várni kitudja meddig"

Így inkàbb ne tedd mert megbànod. Ez az én véleményem,de a te életed neked kell végül dönteni.

szept. 21. 05:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak alkalmit keres akkor csak beléd akarja verni a farkát, az meg neked semmikepp nem lesz jo
szept. 21. 05:42
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

szerintem az, hogy ennyi idosen szuz vagy egy ertek, nem negativum. En szivesen lennek egy ilyen lannyal ha ugy alakul, nem neznem le sot.

A szexualitas, orgazmus viszont jo dolog, kiserletezz legalabb magadban, ismerd a tested. Legy nyitott, hogy megtalald azt az embert aki teged is kivan (lelkileg is nem csak a tested) es akkor jo lesz. Nem azt mondom, hogy orizni kell a szuzesseget de azert barkinek ne add oda, foleg ha tudod, hogy a dugason kivul nem akar semmi mast.

szept. 21. 05:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 évesen vesztettem el. Mindig zavart, hogy szűz voltam és próbálkoztam is, de sosem tudtam tartós kapcsolatot kialakítani lánnyal. Próbálkoztam szextárketesővel, de az gáz volt. Úgy éreztem örökre szűz maradok, amikor megismertem egy kedves lányt. Vele minden más volt. Ő volt az első és ő a feleségem is. Csak akkor feküdj le valakivel, ha kívánod, vagy szereted. Azért, hogy csak elveszítsd a szüzességed semmiképp se. Hidd el néhány év múlva másképp látod és nem fog zavarni, hogy sokáig szűz voltál. Biztos te is fogsz találni valakit, akivel szerelem is lesz. 39f
szept. 21. 08:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, hogy túl legyél rajta, azért ne add fel az elveidet! Az első szex az egész szexuális életedre hatással lesz! Szerintem nem gáz szűznek lenni, ha egy pasi lenéz amiatt, akkor jobb is ha rögtön elhajtod, mert annak a fiúnak az értékrendje messze van a tiedtől. Plusz egyetlen aktustól amúgy sem leszel profi a szexben, szóval még egy érv amellett, hogy felesleges magad ebbe belehajszolni.
szept. 21. 08:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Várj!
szept. 21. 10:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! Igazatok van, akkor várok arra, aki tényleg szerelmet érez irántam meg én is ő iránta, őt meg hagyom szépen.
szept. 21. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne inkabb várj.
szept. 21. 19:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Varj inkabb
szept. 21. 22:41
 20/22 anonim ***** válasza:

4# válaszod elég fontos, ami nem derült ki a nyitó leírásból.

Mit tennél, ha utána nem kellenél neki?

Annyi érzésed van már, hogy alárendelt, kiszolgáltatott szerepben lennél?

szept. 22. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!