Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok sub hajlamú lány van itt?
Figyelt kérdés
szept. 18. 21:15
1/23 anonim válasza:
Legfeljebb ha 2-3, de ők sem maradnak sokáig amikor rájuk ömlik a műdomocskák prividömpingje.
2/23 anonim válasza:
Rengeteg imádnivaló szub lány volt itt régen, manapság nem tudom.
5/23 anonim válasza:
Lány is nő is, csak nem reklámozzuk.
7/23 anonim válasza:
Volt innen sub csajom, meg lett is volna több ha nem 100ezer km-re lakunk egymástól. Bácsmegye központja mindentől távol van :D Nekem a 18éves kezdő subok a kedvenceim meg a video cuckold sub lány taggal. Na az a nyerő. Pasija videóhívasban nézi a kocsiban hogy a csaját lakáson intenzíven használják. no.1 32F
8/23 anonim válasza:
Nekem írhatnak szubok, akik szexelni akarnak velem.
9/23 anonim válasza:
Vagyunk még páran,de a többségüket már elüldözték az idióta privátozók,akik nem értik,hogy egy válasz a feltett kérdésre,nem egyenlő azzal,hogy velük is csináljuk. L.
10/23 anonim válasza:
9nek totál igaza van. Sok pasi nem is tud bánni a sub nőkkel. Csak kanos elés azt hiszi a sub nőnek mindegy ki használja. Ezzel írodnak le itt fétishez, perverziókhoz való partner keresési szándékok. Nem csak itt, mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!