Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, a pasik hamar elmennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a pasik hamar elmennek és hamar kidőlnek , a szexben?

Figyelt kérdés
szept. 18. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Férjem addig bírta még szerettem volna. De ha egyszer elment kellett neki idő újra töltődni.
szept. 18. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen és nem. Hamar elmennek igen, de nem dőlnek ki. Ha kidőlne és kielégítetlenül hagyna, kidobnám mert önző lenne.
szept. 18. 12:14
 3/10 Laylah ***** válasza:
91%

Érdekes, a párom is olyan, mint az 1. válaszolóé, addig bírja, amíg én akarom, de ha zöld utat kap közben, akkor akár fél perc alatt is elmegy. Én nem tudom, hogy csinálja, nem láttam még ilyet, de tetszik. :D

A kérdésre válaszolva, exeim közt csak egy gyorstüzelő volt, de ő is 5-10 perces volt, nem 1-2. Vagy el van túlozva, hogy mennyire sok gyorstüzelő és egy patronos pasi van, vagy nekem volt szerencsém 13 alkalommal is.

szept. 18. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Neked volt szerencséd. Nincs eltúlozva, nekem csak gyorstüzelőim voltak.
szept. 18. 12:46
 5/10 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Az én férjem bírja átlagban 25-30 percig. De sok mindentől függ. Póz, fáradtság, és hogy előtte mennyi előjáték volt. De még ezekkel is bírja minimum 10-15 percig. Ezen kívül ha még húzni akarja, akkor tudja ameddig szeretné(m).
szept. 18. 12:56
 6/10 anonim válasza:
Addig tolta, amíg akarta. Simán kibírja 1 óráig, ha kell.
szept. 18. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pasik nem tudom. A ferjem hamar elmegy mégis vele a legjobb mert mindent megtesz, hogy nekem jó legyen.
szept. 18. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálam totál változó...

Szerintem attól függ, hogy mennyire vagyok felizgulva, vagy éppen mennyire tudok koncentrálni.

Van,gojyz2 perc, van hogy 15-20 percig is bírom.

De mindegy is, nőt kielégületlenül nem hagyok. Ez alapszabály.

szept. 18. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hamar, de én is. Már pontosan tudja a férjem mit hogyan kell, hamar kivégez, aztán jön ő. Többnyire tőlem függ meddig tart az aktus, mivel hozzám igazodik. Persze van hogy már meg kell állnia, de szerintem az szexi is. Ha esetleg én valamiért nem tudok elélvezni, pl. agyban nem vagyok 100%-ig ott, nagyon ritkán de előfordul, azt mindig jelzem neki hogy nyugodtan élvezzen el. Nem mérjük patika mérlegen. De olyan nincs hogy vágyom rá és akkor úgy hagy meg kidől. Ilyen szexuális élet nem kéne.
szept. 18. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor élvezek el, amikor akarok.
szept. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!