Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha szeretem "felhúzni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha szeretem "felhúzni" a pasikat szexuálisan, de mindig abbahagyom, mielőtt elmenne?

Figyelt kérdés
Verem nekik egy ideig, majd mondja, hogy már nagyon közel van és akkor abbahagyom és elmegyek kávét főzni, mindig a magömlés előtt. A pasinak meg meredezik a farka, de nem tud elélvezni, imádom nézni a kínlódást az arcán. Xddd Pasik, ti mit csinálnátok ilyen lánnyal? Megbüntetnétek?

júl. 16. 09:48
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megbüntetném érte a lányt. :)
júl. 16. 09:50
 2/46 A kérdező kommentje:
De olyan is volt már, hogy elélvezett és utána jól meglovagoltam és elkezdtem szopni a farkát ejakuláció után. Rángatózott a gyönyörtől.
júl. 16. 09:53
 3/46 A kérdező kommentje:
És utána 5 perc alatt megint elment a számban.
júl. 16. 09:54
 4/46 anonim ***** válasza:
85%
Veled nagyon jó lehet a szex. :)
júl. 16. 09:54
 5/46 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk azt, hogy én tudnám mi kerülne a kávédba. 🥹
júl. 16. 09:56
 6/46 A kérdező kommentje:
Viszont mondjuk akiknek korai magömlése van, azoknál nem működik ez a megszakításos módszer. Volt olyan fiú, aki majdhogynem 4-5 húzogatástól, rántástól elment, hiába hagytam abba.. Kezdő még szegény..
júl. 16. 09:56
 7/46 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon rossz kislány vagy és igen bünti lenne!

Rohadtul tud fájni is ha kielégületlenűl hagyod.

júl. 16. 09:58
 8/46 A kérdező kommentje:
De olyan is volt, hogy vertem, magömlés előtt megálltam, majd megujjaztam a pasimat és attól elélvezett.
júl. 16. 10:00
 9/46 A kérdező kommentje:
Szoktunk ilyet játszani, hogy mindig élvezés előttig verem neki, abbahagyom, én elfutok, ő meg büntetésből utánamfut, jól megdug és közben paskolja a fenekemet, hogy most megvagy, rossz kislány!
júl. 16. 10:06
 10/46 anonim ***** válasza:
89%
Egy iylen utan kegyetlen megszo*patnálak
júl. 16. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!