Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha szeretem "felhúzni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha szeretem "felhúzni" a pasikat szexuálisan, de mindig abbahagyom, mielőtt elmenne?

Figyelt kérdés
Verem nekik egy ideig, majd mondja, hogy már nagyon közel van és akkor abbahagyom és elmegyek kávét főzni, mindig a magömlés előtt. A pasinak meg meredezik a farka, de nem tud elélvezni, imádom nézni a kínlódást az arcán. Xddd Pasik, ti mit csinálnátok ilyen lánnyal? Megbüntetnétek?

júl. 16. 09:48
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Bár korai magömléses fiúkák 2-3 húzástól is elmennek már.. 🤭🤭
júl. 16. 13:05
 32/46 A kérdező kommentje:
Szeretek kobrákkal játszani.
júl. 16. 13:06
 33/46 anonim ***** válasza:
30%
31, például te?
júl. 16. 14:19
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Fizetnék neked, hátha akkor megkönyörülsz rajtam és engeded hogy elélvezzek :)
júl. 16. 15:03
 35/46 anonim ***** válasza:
41%
Ugyan ezt csinálom a lányokkal.
júl. 16. 15:08
 36/46 A kérdező kommentje:
Imádom ezt a domina stílust. Nőként ilyenkor hatalmam van a pasi felett, irányítani tudom. És uralkodni felette. A tenyeremből eszik ilyenkor a pasi. Mondják itt, hogy magának elintézi, hát az közel sem olyan élvezetes, mint egy női kéz.. Egyébként vannak szub hajlamú pasik, akik kifejezetten élvezik ezt.
júl. 16. 15:20
 37/46 anonim ***** válasza:
30%
31 ez tényleg így van amugy..
júl. 16. 15:20
 38/46 anonim ***** válasza:
28%

Mint mondtam én fizetnék is érte hogy kontroll alatt tartsd az orgazmusom. Akár online kapcsolattal is.

Engem nagyon izgat :)

júl. 16. 15:27
 39/46 anonim ***** válasza:
61%
36, például én. Mámorító, amikor húzzák az agyam.
júl. 16. 19:32
 40/46 anonim ***** válasza:
83%

Én nem pasinak hívom őket, de egyébként nagyjából ugyanazt vallom, mint te kérdező.

A legszebb az egészben, hogy jobban élvezik, hogy nem élvezik, mintha élveznék.

júl. 16. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!