Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek domináns?
A barátnőm elmesélte hogy hiányzik neki a dominanciaaz ágyban az " együttlétünk " alatt
Elmondta hogy miket szeret pl ha megfogják a nyakát közbe
De úgyérzem hogy többet beleszeretnék tenni hogy többet ez a " úgynevezett gát " még csak kérdésnek se jöjjön fel
Valami tipp hogy elérjem a célom
Nyomjam a falhoz? Vagy szoritsam a mellét például? Vagy mit tegyek ?
( És kérlek ilyen idióta válaszokat mellőzétek , görgessetek tovább)
Előre is köszönöm :)
"Nyomjam a falhoz? Vagy szoritsam a mellét például? Vagy mit tegyek ?"
A jó ég áldjon meg, ezt ne velünk beszéld meg, hanem vele! Ebből lesz a nemi erőszak, hogy te kitalálsz mindenfélét.
Az első lépés a tiszta, őszinte kommunikáció EGYMÁSSAL. Ha ez nem megy, hagyd az egészet.
Hát amit ő szeretne az szerintem eléggé ösztönszerű, nem biztos hogy elő lehet így hozni, "parancsra". Azt se hinném, h a beszéljük meg működne.
Mikor én voltam egy dominánsabb jellegű férfival (semmi durvára nem kell gondolni!) egy megváltás volt, hogy tudta mit hogyan kell, simán feltett az asztalra.
Talán valami beöltözős játék segíthet nektek? Lehet az feloldaná a gátlásokat.
Vagy az is lehet, hogy ami karakter te vagy, az a barátnődnek kevés.
5-ös meg lett beszélve "Elmondta hogy miket szeret", mit kell még ezen kívül? A Kérdezőnek úgy látom az a problémája, hogy ösztönből hogy hívja elő magában ezeket.
Ehhez javasoltam, hogy egy beöltözőst ki lehet próbálni, mert szerepben talán könnyebb megélni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!