Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, orális szexnél, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, orális szexnél, amikor elmentek, akkor hogy jó nektek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor mondjuk a számba élvez a párom, akkor meddig tartsam még a farkát a számban..? Tudom, hogy ezt tőle kéne megkérdeznem, de jelenleg nincs, és valahogy eddig nem tudom miért sosem kérdeztem meg ha volt valakim, de érdekelne hogy ilyenkor mi a jó nektek?
szept. 16. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Változó, első esetben túl érzékeny lesz spricceléskor és utána is lankadásig , másik esetben élvezek de érzéketlen kemény marad . Mindegy hogy vadul verik lágyan szívja vagy nyelvezik vagy ki vagyok e éhezve . Ami neki tetszik azt tegye -
szept. 16. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod kérdező, a spricc után pár másodpercig érzékeny. A punciban ugye mi irányítjuk, hogy az elélvezés közben és közvetlenül utána mennyire intenzív a mozgás és eleve kevésbé van "igénybe véve, mint a szátokban. Amikor élvez a pasid, lassíts le, enyhíts a szorításon és a szíváson, utána pedig óvatosan, finoman, lassan szopogasd és nyalogasd, ahogy az 1-es írta.
szept. 16. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Valaki szereti, ha utána még szopogatják nyalogatják ahogy az 1-es írta. Volt olyan partnerem akinek nem lehetett ezt csinálni, mert annyira érzékeny volt.

Ha lesz majd partnered akkor élvezéskor úgyis jelzi, hogy legyen. De meg is kérdezheted, jó jel ha tudsz a szexről meg arról beszélgetni a partnereddel, hogy ki mit hogy élvez. És még jobb ha úgyis csináljátok.

szept. 16. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a párom bekapja tövig egy pár másodpercig
szept. 16. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
1-es tökéletes választ adott, zárhatjuk a threadet. Ugyanitt hasonlóan rutinos leányzót keresek.
szept. 16. 21:33
 16/16 pzbp válasza:

Nálam is Egyes és Nyolcas nyert. Privátban elérnek. F/40

;)

#1 #8 #best

szept. 22. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!